Uneori o fata arata bine cu parul intins alteori nu.Eu le prefer pe cele cu bucle
Nu stiu ce parere au baietii... eu sunt fata si imi indrept aproape zilnic parul cu placa. Sincer nu cred ca e ok si ma cred putin ipocrita din cauza asta dar mi s-a spus ca arat bine avand parul astfel si vreau sa am o infatisare placuta. E important sa iti faci parul (drept sau ondulat) cu placa doar daca iti sta bine... si nu e ok sa devii obsedata de acest lucru [cum am cam devenit eu ]. Am vorbit din proprie experienta. Baietii pe care ii cunosc mi-au zis ca arat bine asa dar unii cred ca sunt prea preocupata, ca exagerez cu placa. asta e, fiecare cu opinia sa si important e sa faci cum consideri tu nu sa te conformezi altora * sper ca am putut ajuta, desi nu sunt baiat nu te supara ca am raspuns
Eu am o parere foarte buna.Deoarce te face sa pari ingrijita, si asta este ceea ce imi place cel mai mult la o fata.
Cred ca o sa-l strice foarte repede.Firul de par are o structura cilindrica si orice interventie mecanica asupra lui il fisureaza.Incepe de la varfuri sa se,, toace,, si cu timpul de-a lungul.
criXxXtina întreabă:
Laurretta întreabă:
alexiss_9225 întreabă: