| Rebe97 a întrebat:

Ce parere aveti despre Myley Cyrus, Demi Lovato, Justin Bieber, Selena Gomez, Jonas si copii astea bogati care au devenit vedete multumita banilor?rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Miley Cyrus - o detest rolling eyes. Face numai fite, pozeaza goala. straight face
Demi Lovato - o fata ok, superba, fara arfe, frumusicabatting eyelashes.
Justin Bieber - Bleach. _. il urasc de cand a aparut "vedeta". Nici voce n'are.
Selena Gomez - o fata superba, nu face fite, e frumusica. imi place vocea ei, cat si de ea.
Jonas Brothers (Joe, Kevin, Nick) - draguti baietii. au voce frumoasa. nu am nimic de comentat.
Copii bogati care au devenit "vedete" multumita banilor - sunt niste fitosi oh go on.
Pa, pa.

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber, are o voce minunata. Selena Gomez e frumoasa foc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley - o urasc
demi lovato - destul de ok tipa, arata bine, draguta
justin bieber - nu e chiar najpa dar nici ok
selena gomez - ii dau dreptate lui nimeni
jonas - sunt belea si draguti mai ales joe
copii bogatzi care au devenit vedete multumita banilor- iar ii dau din nou dreptate lui nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce va bagati voi in viata lor voua v-ar placea sa fiti in locul lor si ce daca selena s-a sarutat cu mai multi pun pariu ca unele dintre voi nici nu ati avut ocazia sa va bage in seama un baia si jona nu sunt guy daca tu ai o formatie de fete inseamna ca est lesby? nu si in primul rand mai sunt si frati si miley e ea cum e dar asta nu va priveste pe voi cum pozeaza ea si justi bieber are voce de geaba ziceti foi ca nu are daca nu avea acum nu mai castiga atatea premii si de demi lovato nu am ce zice nu comentez e o actrita buna toti sunt draguti si daca nu avreau voce nu ajungeau pana aici kisslove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bkrkrtkbndb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley=e draguta dar are fitze...Demi= e super draguta si a vocea ei e de miliarde...Bieber=e simpatic dar sa mai lase acasa fitzele.Jonas=super baieti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca pur si simplu mu au intimitate si de aceea sunt asa de copilarosi. nu am nimic cu ei. Dar asta sunt din cauza ca au de venit vedete prea repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley=Canta destul de cool, dar acum vrea sa se maturizeze, mda, treaba ei
Demi=mda, draguta si are o voce puternica
Justin Bieber=Vocea lui e groaznica, dar el e dragutel
Selena Gomez=E foarte frumoasa
Jonas=Nick e scump, si-mi place vocea lui :*
Da, li s-a urcat rau, numai de ei dau, de vedete disney(Nu-mi plc vedetele astea disney) toata lumea numai cu asta innebuneste, bine, la noi in sat am noroc love struck love struck ca nu de asta vorbim si ne place mai altceva(bine, poate doar unii) dar pe siteuri doar de ei aud :_J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahahahah deci pur si simplu numai pot de rasrolling on the floor am incercat sa citesc aproape toate comentariile, decirolling on the floor Sa imi dau si eu cu parerea?rolling on the floor Miley Cyrus, Stie cineva cata m**e a facut sa ajunga unde e acumrolling on the floor? hAHAHAHAHA Demi Lovato -asta hmmm e aia din la intamplarerolling on the floor cu sorsa aia mica de zici ca-i butoi de vin:-sslaughing))) Justin Bieber -e fenomenal baiatu idolu la femei, pacat ca e gayrolling on the floor Selena Gomez-asta face ocolu pamantului ca willy fogrolling on the floor) hahahahahahahha si cei 3 jonas, sunt prafrolling on the floor AHHAHAHAHAH deci numai pot de rasrolling on the floor))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cu toti foarte tari si eu imi doresc o asemenea cariera o s-a m-a straduiesc si poate ajung si e ca ei si daca ii jigniti credeti ca sunteti mai ceva cool?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DEMI LOVATO, SELENA GOMEZ şi fraţii JONALS cântă extra ordinar de bine şi frumos, sunt nişte persoane talentate. JUSTIN BIEBER de la o vreme cântă oribil, dar este frumos! DEMI e o fată talentată, frumoasă, nemai pomenită, cânt superb şi e superbăăă! 111

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing

Miley- pare o curvalaughing nu stiu daca estewinking

demi : O super pers, fara fite, o vace minunatha:X o ador

selena: frumoasa, fara fite, prin urmare IMI place:X

Jb: ehh... n`am nimic cu ei dar nu prea askult muzicaa lor:X

copii aiarolling on the floor fain d ei ca au devenit vedete dar mnoh tot niste fraieri raman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin acum in 2011 este un handicapat nenorocin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez o tampita la fel ca miley si demi si justin il ador:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa zic de miley =o tampita, demi=o drogata, justin=are noroc ca e baiat ca..., frati jonas=handicapati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc pe prienenul meu din america justin bieber.Cat despre seli o plac pe iubita lui prietenul meu justin bieber.Demi vorbim cateodata la mobil dar nimic de spus.PA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Krissy PEACEmaa sa stii si tu ca voca selenei gomez e ajutata de calculator in realitate ea nu are voce

| maria_2466 a răspuns:

Pai.am o parere prea sincera.totzi sunt soperi cool.sh ii ador.love struck. dar de justin nu mai zic. e viata mealove struck