Nu vad rostul intrebarii! foarte mica diferenta, sunt relatii de 10-20 de ani si nu-si fac probleme.
Daca va iubiti asta e tot ce conteaza!
Am pus intrebarea deoarece intre baieti si fete e oarecum o diferenta chiar daca au aceeasi varsta, fetele se maturizeaza mai repede uneori.
Doamne nu contezea nici 2-3 ani fata daca te intereseaza ca e mai mic cu 4 luni nu il iubesti
NU MAI PUNETI TOATE PROSTIILE LA CATEGORIA ASTA!
Cum sa-l iubesc daca urmeaza sa ma intalnesc cu el saptamana viitoare? Era o intrebare, daca nu iti place, poti sa nu raspunzi
Diferenta de varsta dintre parintii mei e de 4 ani. Mami fiind mai mare. Deci? Ti se pare ciudat? Sentimentele conteaza, nu varsta! Multa bafta in relatie!
Cum spui tu uneori!
Creierul femei este demonstrat stintific ca se maturizeaza 2 ani mai repede decat cel a unui baiat! dar asta nu inseamna o piedica pentru a atinge fericirea.
Stiu o tanti care a ramas vaduva si acum este casatorita cu un baiat cu 15 ani mai tanar decat ea, iar mama unei foate prietene de-a mea este impreuna de 3 ani cu un baiat cu 20 de ani mai tanar ca ea, este mai tanar decat fatasa, dar din cate se vede varsta nu conteaza pentru a fi fericita!
Deci daca tu esti fericita cu acest baiat, nu mai cauta piedici!