Ha, daca ies in oras, se duc la filme. Ce sa-ti spun am mai vazut din astea dar elevii din liceu, colegiu sau universitate si profesorii erau tineri, se intimpla sa iasa doamna profesoara cu elevul la un suc si la alte distractii, iese chiar si elevele cu profesorii, aici este de inteles de ce ies si ce fac. De ex. eu nu ieseam cu nici un profesor dar pur si simplu discutam cu ei, adica imi aratam capacitatile ca sa ma aprecieze mai mult, citi elevi are un profesor nu are de unde sa ii cunoasca pe toti in detaliu si de asta intram in vorba cu ei. Nu ma lingoseam dar pur si simplu le demonstram ca gindesc altfel si sunt capabil de mai multe. Orice profesor cind vede o fetita tinara si frumoasa clar ca ar vrea sa intri in discutie mai aprofundita cu ea, o doamna profesoara asa mai tinerica daca vede un elev m-ai facut, frumos, clar ca o sa aiba placerea sa iasa cu el la un suc si de aici mai departe.
Este ceva super, de obicei baietii sunt mai prietenosi cu profesorii si profesoarele. Ai un avantaj daca esti in relatii bune cu profesorii.
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: