Depinde de situatie
daca, sa zicem, tu ai 14 ani si baiatul 18 ani mi se pare cam aiurea pentru ca baietii de varsta asta se gandesc doar la prostioare.
insa daca tu ai 20-21 si baiatul are 24-25 mi se pare ok deoarece amandoi sunt destul de maturi.
Dragostea nu are varsta. Daca ei se iubesc si se respecta nu e nicio problema.
Totul depinde de cei doi. Poate fi iubire adevarata intre cei doi, indiferent de varste, sau doar ca sa isi bata joc. Daca fata are o varsta mica, iar partenerul este cu multi ani mai mare, posibilitatea ca partenerul sa-si bata joc este mai mare decat daca ati fi de varste apropiate, dar daca este vorba de 3-4 ani maxim, poate fi si iubire intre cei doi parteneri. Totul este sa incerci, si daca vezi tendinte de a-si bate joc de tine, poti sa opresti totul si sa o iei de la capat cu altcineva.
Sper ca te-am ajutat! Succes
Acum depinde si de varsta ta. Daca u ai 16 ani sau mai mult nu-i nimic.dar altfel el vrea sa profite de tine/nu isi poate gasi o prietena de varsta lui. Funda♥?
Mie mi se pare diferenta de varsta ideala intre doi parteneri. De ce? Pentru ca se stie ca baietii se maturizeaza cu cativa ani mai tarziu decat fetele.
Daca cei doi se si iubesc, atunci e relatia ideala!
E o vorba: "Primul sosit... primul servit! ". Acum ramane la alegerea ta. :*
Andreeaberecleanuuu întreabă: