| Confuzul a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile intre verisori de gradul I? Cred ca m-am indragostit de verisoara mea necontrolat! Vreau sa spun ca, dupa parerea mea, mai avem putin si avem si relatii sexuale, si o iubesc, asta conteaza, dar ma sperie biserica.Nu vreau copii cu ea sau sa ma casatoresc sau gen, ori sa spun ca sunt cu verisoara mea, pot sa spun ca sunt singur, dar in timpul asta stiti si voi mai incolo...Nu este ceva trecator, asta este de cand suntem mici, iar acum avem apr 16 ani amandoi, sunt mai mare ca ea cu 6 luni.[Eu sunt din baia-mare iar ea din brasov]

Răspuns Câştigător
| dreamgirl16 a răspuns:

Nu.nu.nu nu face greseala astasad.nu iti face pacatesad atunci cand vei avea o fam vei suferi. fara sa stii de ce vei avea prb din cauza astasadScoateti`o din minte, nu merita! Sunt fete cu miile! NU merita! sfatul meu sad nimeni nu gandeste asa la varsta de 16 ani.insa cand il vd pe unchiu meu care la 30 si ceva de ani sau mai repede a umblat cu varsa dulce si a ramas insarcinata.si numa prb a avut de at...sad te rog nu.nu fa astasad

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu sa te ierte si ar trebui sa te lasi de tampenii mai bine ramai asexual ca mine decat sa faci o prostie asa.

| Anca95 a răspuns:

Vaiii parerea mea este ca e GRAV! incearca sa o uiti!

| deeutzatrista a răspuns:

Uau...asta nu prea miroase bine eu sunt din baia sprie:d

| deeutzatrista a răspuns:

Eu am 15 ani nu ai vrea sa ne intalnim? sau mai bine imi dai idu tau? vrei?:d

| NeamtuRomanu123 a răspuns (pentru mgtow):

Sofer dar ce se poate intampla se imbolnaveste, are probleme la biserica sau ce