Deci n-am nimic impotriva am 15 ani si m-am sarutat de nenumarate ori sa zicem ca e o modalitate prin care tu si prietena/-ul va puteti arata afectiunea reciproca... cel putin asta e parerea mea daca gresesc corectatima...
Eu cred ca sunt ok, nu am nimic impotriva lor. Atatia adolescenti de 13-15 ani isi incep viata sexuala incat nu vad nimic rau in mozoale.
Ce parere vrei sa avem? Dar despre copii de 13 ani care isi incep viata sexuala? tu ce parere ai... eu n-am nimic impotriva cu ele- chiar imi plac :p
Pai ce parere sa avem, mie imi plac, sunt frumoase pentru ca la 13 ani este ceva placut si nou
Ce parere sa avem? Ca e absolut normal acest lucru. Asta doar daca nu te musca de buza persoana respectiva mi s-a intamplat de multe ori.
Am 13 ani si chiar daca pana acum nu m-am sarutat, as fi dispusa sa o fac in orice zi (cu baiatul pe care il plac). Deci cu saruturile n-am nimic.Cat despre viata sexuala... e o mare greseala la 13-15 ani
Da ce are un sarut? Nu omoara, nu face copii, nu face nimic rau. Chiar nu am nimic impotriva saruturilor.
GoodLuck10 întreabă:
naomy_6390 întreabă:
Denisa_9583 întreabă:
ale0409 întreabă: