Imi plac. poate te faci poet.sunt misto pentru ca au rima si foarte adevarate. nu ii baga in seama ca te fac nebun. poate te invidiaza... fundda?
Suuperb
bravo!
va felicit!
Acum ce va lipseste este cineva care sa cante,ca sa facem sa fie ca o melodie, un refren.si gata :*
Dar ca poezie, este excelenta!
Bravoo!
Mie imi plac mult.
si mie imi zic ca am innebunit.dar nu imi mai pasa. mi-am dat seama ca nu ma vor intelege niciodata.
orice om cu suflet mare ar fi incantat
Mijto tare versurile...si mie imi place sa compun
banuiesc ca ai compus aceste versuri din cauza faptului ca suferi?
noroc la compus
Sincer,cam smecherase... daca colegii tau au zis asa ceva, dc nu fac si ei sa vedem care e mai bun? succes in continuare!
Pai esti foarte trist de la o recenta despartire asa cred eu si nu te lua dupa ce zic colegii tai
Wow...sunt superbe.e fain ca te exprimi prin versuri.asa lumea te intelege mai bine.da infine colegii tai sunt niste prosti (asa sunt si ai mei).sti...ei sunt obisnuiti cu aceeasi viata banala si nu au suferit sa nu au trait la maxim niciodata.
Wawwwwwwwwwwwwwwww:X:X:X:X:X "mama ce le ai :X mai fa... poet te faci:XX:X:X:X:X
Am mai facut ceva intre timp:X ( copilaria mea s-a dus prea repede si dur a apus mi-e dor de copilul ceam fost dar acum e tarziu si numai are rost) ( o doza o bila un fum totu renaste din scrum traiesc maxim iubesc nebunia starea mea zilnica e euforia):X ( vreau sa plang dar numai am lacrimi vreau sa zbor dar numai am aripi vreau sa zambesc:X dar am inima ranita si suferinta mea nu poate fi oprita:X de astea ce spuneti:X
KateMiddleton întreabă: