Heeei,deci bine voi fi sincera.Cu sinceritatea mea maxima imi spun parerea, fara sa o tot lungesc atata
Deeci eu cred ca o poezie ar trebui si sa rimeze.cat de cat, mai ales daca vrei sa i-o arati persoanei la care tii si pe care o placi...pentru ca daca e asa metaforica poate nu va intelege "mesajul" [P.S: eu l-am inteles si iti doresc succesc cu fata :] - scuza faza asta da asa is eu mai nebuna
Dar daca vrei sa fie o poezie asa metaforica sau cum zic altii "moderna" ca a lui Nichita Stanescu sau multi altii eu spun ca merge. Eu zic ca e de 10, daca ai avut intentia sa vorbesti metaforic...Hmmm Dc iti dau 10? [serios trebuie sa spunnnn? Bine, spun ] Iti dau 10 pentru ca poezia e plina de sentiment :X, arata tot ce simti pentru acea persoana [+] ca imi place tema Jusssst love
Dragut... faptul ca incerci sa te exprimi prin versuri. Din punctul meu de vedere, poezia este de 8, de ce doar atat? Fiindca nu ai incredere in tine ca este buna. De ce esti asa speriat? Incearca sa fii mai increzator in tine, altfel nu vei realiza prea multe. Presupun ca fata pentru care ai scris poezia este foarte speciala pentru tine, daca este chiar asa speciala, demonstreaza-i. Cum faci asta? Simplu... n-o lasa sa-ti scape. Petrece mai mult timp cu ea si totul va veni de la sine.
Succes!~
Sincer la inceput mii se parea stupida ...de ce? pentru ca nu are rima si pentru simplul fapt ca ai pus "is" in loc de "sunt" sau ceva de genu. Dar dupa ce am citit mai mult de 5 versuri si am vazut cat de frumos e chiar mi-o place mai ales mesajul pe care vrei sa il transmiti... e minunata . Sincer.Tu ai compus-o?
P.S.: incearca si cu rima data viitoare.
Aa, si e de nota 9.80 [ pentru ca nu are rima si pentru ca nu e egala masura, dar... tot e super poezia, sa mai scrii, si de sigur, sa le poztezi!, ai talent, parerea mea. ]
Muuuulta baftaaa, sa scrii poezii cat mai frumoase
Lasand la o parte rima si "is" in loc de "sunt", de la mine ai un 10 pentru intensitatea mesajului pe care vrei sa il transmiti! sa fi fericit alaturi de fata pe care o placi!
Pai ori o faci cu rima ori o faci fara. daca vrei sa fie o poezie moderna nu trebuie sa aiba neaparat rina dar trebuie sa tii seama si de o masura a versurilor, nu scrii ce iti vine in cap. versurile sunt ok in mare parte. chiar deca sunt un pic mai exigenta de fel asta e.dar eu zic sa mai lucrezi pentru ca ai foarte mult de invatat. nota de la mine ar fi 9.
Andrei67y5 întreabă: