| i.love.me a întrebat:

Ce parere aveti desptre hannah montana? nu v-ati saturat sa vedeti peste tot ghiozdane cu hannah montana? tricouri, penare chiar si chiloti? daca ar fi sa o comparam cu nicole scherzinger... p cine ati alege?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Imi place hannah dar nu asa muulthee heema enerveaza uneori atatea lucruri cu hannah montana peste tot:Odar daca ar fi sa o compar cu nicole scherzinger as alege-o pe nicole pentru ca ea este mai matura in gandire si asta imi placewinking

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate aceste prostii sunt prea exagerate, ei fac aceste materiale=bani si mai ales nu sunt de calitate, se strica usor, se desfac usor sunt o gramada de chesti care se pot intampla deci ar fi bine sa faca penare mai simple mai cu stil si de calitate, e ok si cu artisti dar nu atat de exagerate happy

| anyka12 a răspuns:

Nu, mie imi place, ce aveti toti cu ea?

| yoana25 a răspuns:

Mie personal imi place cum canta NICOLE dar imi place si mai mult cum canta miley cyrus! Hannah Montana are cantece frumoase, dar noile melodii a lui MIley sunt mai mature si mai frumuase ca a lui nicole si a lui hannah montana, mai ales ca si miley s-a maturizat foarte mult.Comparati si voi o poza cu miley de cand a inceput primul sezon hannah montana, si o imagine din prezent sau din videoclipul Party in the USA!

Întrebări similare