| Robert5678 a întrebat:

Ce parere aveti voi despre satanism? Va rog sa nu veniti cu nu stiu ce injuraturi sau jigniri etc, ca intreb si eu asta din curiozitate...

5 răspunsuri:
| deniisu a răspuns:

Pai fiecra om are dreptul sa faca ce vrea si nu i critc.Chiar miar place sa le urmaresc rituarile sau ce fac ei de obcei dar fara sad devin o satanista doar asa sunt curiosahappy

| mgtow a răspuns:

E o prostie care o mai practica (anumite persoane) dar daca crezi in Dumnezeu nu are nici un rost sa iti mai mananci mintiile cu satanismul fiecare sa creada si sa faca ce vrea doar el va suporta consecintele dupa aia.

| TeoPT a răspuns:

În opinia mea să fii satanist nu înseamnă să practici ritualuri ciudate sau să bei sânge, să aduci jertfe Satanei, să omori oameni și mai știu eu ce.
Pur și simplu cred că sataniștii se opun principiilor Bibliei. Principiile Bibliei se bazează pe dezvoltarea sufletului în viața de Apoi, viața pe Pământ ți-o trăiești ca să îți pregătești sufletul pentru judecata lui Dumnezeu și viața de Apoi, orice plăcere trupească / pământeană este considerată păcat. Pe când principiile sataniștilor vorbesc despre dezvoltarea cât mai intensă a fizicului și psihicului în viața de pe Pământ. Este o chestiune opusă Bibliei, chiar și Satana = ADVERSAR.

Asta cred eu că înseamnă să fii satanist, să te opui Bibliei. Nu să venerezi pe Dracul.

Baftă

| LotusRadioactiv a răspuns:

Stanismul inseamna in conceptia multora schimbarea rolurilor intre Dumnezeu si diavol.

| GizazCraist a răspuns (pentru deniisu):

Nu avem nici un fel de ritualuri
Satanismul se bazeaza pe venerarea propriului orgolui, negarea orcarui lucru ce sfideaza ratiunea si principiul ochi pentru ochi

Întrebări similare