| Morphines a întrebat:

Ce personalitate admiri cel mai mult?
Prin „personalitate" puteți să înțelegeți un inventator, actor, cântăreț, oriceea ce este uman.

18 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Nelson Mandela, este un exemplu.M-a impresionat foarte placut, puterea cu care a luptat pentru ideile sale, chiar daca o omenire intreaga era impotriva lui. Privea inchisoarea ca un sacrificiu fizic, in favoarea conceptiilor lui despre viata si lume. A stat multa vreme in inchisoare! Cea mai mare conceptie a lui despre viata este convietuirea intre persoanele caucaziene(albe) si cei de culoare. Pe deasuprea un politician genial.

| paulacarry a răspuns:

Albert Einstein, a fost un geniu, fara descoperirile sale lumea de azi nu ar fi asa evoluata.

| Musique a răspuns:

Tata.
N-a realizat el nu știu ce, dar ce a făcut, a făcut pentru mine.

| Morphines explică (pentru MisFit20):

Ai dreptate, Nelson Mandela merită să rămână în istorie! happy

| Morphines explică (pentru Musique):

Bun.
Excelent, mă bucur pentru asta! happy

| MisFit20 a răspuns (pentru Morphines):

Merita o statuie a Libertatii happy

| Morphines explică (pentru paulacarry):

Sigur, ai dreptate. Probabil că am fi evoluat, dar întârziat.

| Musique a răspuns (pentru Morphines):

O seară minunată!

| Morphines explică (pentru Musique):

La fel!

| SilviaDulcik a răspuns:

Cel mai mult? Nu cred ca exista asa ceva deoarece timpul trece si cu el, trece si aspiratia noastra sau admiratia noastra.

| Morphines explică (pentru SilviaDulcik):

Mda, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să existe istorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cea a bunicului meu. Are 80 de ani in noiembrie si arata de 50, nu are nicio problema de sanatate, e foarte muncitor si energic pentru varsta lui, e extrem de calm, calculat si ordonat (eu, de fapt tot neamul meu, e complet pe dos). Ah, si e foarte darnic laughing (norocul meu).

| 11george11 a răspuns:

Cristiano Ronaldo

| Morphines explică (pentru anonim_4396):

Atunci e bine pentru tine și pentru el big grin

| Korb a răspuns:

De ce sa nu ne admiram eroii din fiecare zi, mama tata? dar ca sa-ti raspund cu o personalitate as zice Ghandi sau Profetul Mohamed. poate suna putin ciudat.dar ..realizarile lor sunt colosale si au schimbat intr-o oarecare masura fata lumii.o si as putea spune si Iisus, de ce nu> intra si el in categoria marilor slefuitori ai lumii.

| Morphines explică (pentru Korb):

Coret, nu mi se pare nimic ciudat în alegerile tale. happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Părinții care au fost toată lumea mea!
Pa, pa.

Întrebări similare