E doar un simplu viciu, cand fumezi te simnti ceva mai relaxat/a, asta daca nu te gandesti la faptul ca arzi 300-400 lei pe luna si sa nu mai zic de sanatate! Placere nu gasesti, nu iti da o stare de "euforie"cum e la alcool si la droguri! Dar tu ce placere gasesti cand ne intrebi pe noi?
Nu trebuie sa judeci omu pentru faptul ca fumeaza, nu da nici cu parul si nici de furat nu fura! Acum sa-ti explic...In adolescenta apar fel si fel de provocari,toti s-au apucat in joaca de fumat,sa vada cum e etc etc! Pe masura ce timpu trece devi din ce in ce mai dependent, si peste noapte fumator inraitSi consumul de alcool creaza neplaceri, dar uite ca e mai bine vandut ca painea calda...
Imi pare rau daca tu asta ai inteles din comentariul meu. Eu nu am dreptul de a judeca pe nimeni. Stiu ca alcoolul,drogurile,fumatul pot pune stapanire pe un om,dar imi place ca exact omul acela zice "eu sunt un om liber,fac ce vreau",dar de fapt el e plin de vicii. Am intalnit oameni bolnavi,care mi-au zis ca ei nu mai se pot lasa de fumat ca se imbolnavesc si mai tare. Repet nu am pus intrebarea nici raspunsul ca o ofensa pentru cineva,sau pentru a judeca, nicidecum. Voiam doar sa aud ceva opinii, pareri atat tot.
Am inteles, dar tu ai spus"De era o paine 10 ron nu o cumpara, dar pe tigari dau si 50 ron pe pachet daca e cazul"si asta e o mica judecata/critica/brafa cum vrei tu sa-i spui la adresa fumatorilor.Si esti libera sa intrebi orice, de aia e si TPUDaca tu ai intalnit omeni bolnavi care nu puteau sa se lase de fumat, am vazut oameni la pat care isi luau pastile cu bere...
MiReLa_3183 întreabă: