Intr-un timp mi se spune Angelina Jolie fiindca am buzele ca ale ei.
Acum mi se mai spune:anti-de la antipatica, pitzi, xena{chiar daca e nume, la mine e ca o porecla}, anusca, anisoara sau cand a avzut o prietena cateva mesaje in telu' meu a vazut ca acea persoana cu care vorbeam prin mesaje mi se adresa cu "puta", de cate ori cand ma vede imi zice"putzulica unde e superman?". Prea penal.
Bafta.
Elly / Ellics / Elle / Lella / Ellinda / Elly-Belly / Zuzzi / Blonda[Chiar daca am decat cateva sucitse blonde] etc
Daddy( e un alint de fapt)Anda, aaa mai nou porecla mea e curentata)pentru ca odata prietena mea era singura cu mine in casa si eu am facut un gest langa priza ca si cum m-as fi curentat si de atunci imi zice curentata sau fantomita.si la scoala:EMOwtf.sunt intr-o sc din Ptm (Pantelimon)si astia zic ca eu sunt fenomen in scoala lor sunt singura care asculta TOKIO HOTEL si am un stil mai ciudat
De la Larisa-lari-risa-isa-isuca-lisuca si de la elena-lena -ena si aletele zaharel, nebu, sunculita, dracoasa, dracusor
Hai ca daca iti spun eu, nu ai mai auzit asa ceva !
1. COrbacika - :X tare asta de la porecla bunicului meu . lumea asta , cel putin este unica !
2. DizzY- Ametzita ! Eh. mi se potriveste asa putin mai mult .
ZuZzU, zanica(Asa imi zice nasa)si Lulu.
Consider ca cea mai frumos porecla merita fundita.