Esti simpatic, dar nu-mi trebuie funde!
Dă-mi în locul fundei, un zâmbet!
Gata, mai ești timid? Ce faci, încă tremuri?
Încearcă să fii mai îndrăzneț, doar aceștia au șanse în viață. Ei sunt... cuceritorii!
Și timiditatea își are farmecul ei (mie îmi plac băieții care roșesc uneori ), și-apoi, chiar și eu sunt mai... timidă, deși am o vârstă la care nu ar trebui!
Cum trec "peste"? Mă gândesc că, la urma urmei, suntem toți oameni, nu zei. De ce n-aș îndrăzni să lupt pentru ce iubesc? Fiindcă nu am nimic de pierdut, ci numai de câștigat.
Daca nu esti din nastere indraznet nu prea poti face mare lucru, in schimb iti poti folosi inaltimea sa o impresionezi, vorbeste-i cum faci tu baschet(chiar daca nu faci). Vorbeste cu ea intre patru ochi ca nu trebuie sa jonglezi cu 10 oua in fata tuturor din scoala doar sa te bage ea in seama.
Nu trebuie sa fi in centru atentiei doar ca ea sa te placa. Depinde si de gusturile ei. Poti afla ce ii place incercand sa aflii mai multe despre ea (sa vorbesti cu o prietena de a ei) sau poti alege calea usoara vorbeste-i pe facebook sau pe mess
La înălțimea ta... falnică, mă mir că nu ești încă în centrul atenției pe lângă acei... liliputani!
Dacă te simți încătușat de timiditate, încearcă să te eliberezi de ea (măcar s-o maschezi), apoi totul vine de la sine.
Tratează problema timidității și fii sociabil, vesel, zâmbăreț, arătă că ești mereu în al nouălea cer, chiar dacă tălpile tale sunt înțepenite (de jenă!) în pământ! Curaj, fii iubit!
Asta am facut deja, adica am vorbit cu o prietena de a ei, si, poate e vorbitul cu ea prin mess si fb, dar nu e si 100% sigur ca intelege ce as vrea sa ii zic si altele...
Bun raspuns, dar daca imi zici cateva metode de a ascunde timiditatea, funda primesti...