| andreialexandru a întrebat:

Ce pot face sa nu ma imbat repede?!

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

O aspirina inainte de baut. Si sa nu cumva sa le amesteci. Nu e bine sa bei pe stomacul gol. E bine si sa fii odihnit. Depinde si de organism. Miscarea face bine. Daca de exemplu esti la o petrecere observi ca se simte mai greu efectul alcoolului. Prin dans iti usurezi situatia. Unii spun ca uleiul inainte de a te apuca de baut face minuni. Sa nu cumva sa bei dupa.

nony
| nony a răspuns:

Bei o aspirina inainte sa te apuci de bautwinking Nu glumesc.

Abh
| Abh a răspuns:

Sa nu bei.

| User a răspuns:

Sa bei cu paiu'laughing. Glmlaughing
Pai eu stiuthinking cand simti ca iti urca la cap spala-te pe fata cu apa rece. Si sa nu te puna dracu' sa amesteci bauturile ca intri in coma [proprie experientastraight face]

| Luori a răspuns:

Si mai simplu, incetu` cu incetu te inveti laughing
Azi un pic, maine un pic laughing pana ai sa fii pregatit. smug.

Pana la urma tot te imbeti, da` ai sa bei mai mult [ si asta este de bine?confused)]

| daniDeeDee a răspuns:

Trebuie antrenament tongue

| MisterKat a răspuns:

Simplu, sa nu mai bei alcool!

| alecs871 a răspuns:

Un gat de ulei inainte, tine alcoolul la "fundul" stomacului, ca sa nu ajunga bulele de alcool deasupra si ulterior la creier...

| cretzufinish a răspuns:

Sa nu le amesteci. happy

| Kynext a răspuns:

Sa mananci ceva gras (nu cat sa ti se faca raulaughing)inainte sa bei

| Mefisto23 a răspuns:

Sa nu bei prea multwinking

| zumk1 a răspuns:

Te duci la baie si. ti faci nevoile cat mai des si pe bune e cea mai buna solutie!
Partea cu aspirina e complicata...

Ai putea sa bei un energizant ajuta

| denisaalexandru01 a răspuns:

Pai... cred ca daca bei repede si mult odata... sigur o sa te ametesti laughingadica o sa te imbetiwinking credlaughinglaughing ADIK CU SIGURANTA

| denisaalexandru01 a răspuns:

Aaalaughing
scuze am inteles gresit intrebarea!
Dar nu ar fi mai bine sa nu mai bei deloc?

| alexalex_4797 a răspuns:

Iti trebuie doar antrenament, te imbeti de 2-3 ori si dupa sa vezi sa rezisti mai mult la bautura...

| Theodora a răspuns:

Nici nu trebuie sa te imbeti.Trebuie doar sa bei cu limita. Daca te imbeti crezi ca esti mai grozav?

| sweety_9492 a răspuns:

Tre sa mananci printre picaturi sa nu ai niciodata stomacul gol!