Cand e al tau ti se pare si frumos si... devreme acasa. Oricum ar fi daca esti geloasa il vei gelozi si daca e putin mai frumos decat Dracu. Eu am avut surpriza sa constat ca unul din fostii mei colegi, care era cel mai frumos baiat din clasa, este si cel mai familist, cel mai iubitor si devotat nevestei sale. Este interesanta psihologia barbatilor. Cei care nu sunt chiar rupti din soare sunt mai afemeiati (sau cel putin ar vrea sa fie - si zic eu ca conteaza si intentia, nu doar fapta), poate si din cauza ca vor sa vada daca pot... sa cucereasca o femeie. Tu mergi pe principiul ca cei frumosi sunt mai tentanti de femei, roind in jurul lor, se poate sa fie si cum zici, dar nu este regula generala. Daca sunt baieti buni nu conteaza ca arata ca Alain Delon sau Brad Pitt, pot rezista tentatiei.
Femeile, in general, nu aleg barbatii dupa frumusete ci dupa atitudine. Daca un tip mai spalat si cu tupeu are gura bogata si este amuzant are mai mari sanse la femei decat unul frumos si timid sau introvertit. De ales trebuie sa alegi dupa sentimentele pe care ti le inspira.
Il aleg pe cel urat dar cu suflet frumos.Frumusetea oricum trece, dar sufletul ramane vesnic tanar.
Poate sa fie un baiat urat, iar eu sa-l consider frumos ...il aleg pe cel urat.
la ce bun frumos, daca nu-i al meu, si e al tuturora?
Ce ma pui tu sa alg iese din discutie, al meu e frumos, nu se uita dupa altele, detept etc. nu vreau sa va fac geloase
Pai nu trebuie sa fie nici frumos de-ti pica ochii ca pe urma se duce dupa alta, dar nici prea urat... sa fie undeva la mijloc, adica nici frumos-frumos dar nici urat-urat!
Conteaza modul cum gandeste si cel mai important-sufletul!
Depinde ce vrei:sa mananci un tort impreuna cu prietenele, sau sa mananci un r***t singurica?
Oricum ai face, nu poti alege intre cei doi unul care sa te faca fericita si sa te multumeasca.
daca e urat, degeaba e al tau-sigur il vei parasi la un moment dat, vei vrea unul mai frumos, cu care sa poti iesi in lume(asta daca nu are bani si tu stai cu el pentru bani);
daca e frumos si afemeiat-te saturi si nu o sa mai suporti, mai ales daca stai mai mult singura iar el cu altele.iti vei spune ca nu merita sa te lasi inselata, iti vei dori sa fie numai al tau..., si nu se poate.
Nu cred ca toti baieti frumosi sunt neaparat si afemeiati si la fete la fel dac esti frumoasa nu inseamna ca nu poti fii si cuminte