Cand e al tau ti se pare si frumos si... devreme acasa. Oricum ar fi daca esti geloasa il vei gelozi si daca e putin mai frumos decat Dracu. Eu am avut surpriza sa constat ca unul din fostii mei colegi, care era cel mai frumos baiat din clasa, este si cel mai familist, cel mai iubitor si devotat nevestei sale. Este interesanta psihologia barbatilor. Cei care nu sunt chiar rupti din soare sunt mai afemeiati (sau cel putin ar vrea sa fie - si zic eu ca conteaza si intentia, nu doar fapta), poate si din cauza ca vor sa vada daca pot... sa cucereasca o femeie. Tu mergi pe principiul ca cei frumosi sunt mai tentanti de femei, roind in jurul lor, se poate sa fie si cum zici, dar nu este regula generala. Daca sunt baieti buni nu conteaza ca arata ca Alain Delon sau Brad Pitt, pot rezista tentatiei.
Femeile, in general, nu aleg barbatii dupa frumusete ci dupa atitudine. Daca un tip mai spalat si cu tupeu are gura bogata si este amuzant are mai mari sanse la femei decat unul frumos si timid sau introvertit. De ales trebuie sa alegi dupa sentimentele pe care ti le inspira.
In Romania in general barbatii uriti (cu burta, chelie si nesimtire cit cuprinde) sunt preferati de femei, de ce? nu stiu! dar asta se pare ca este adevarul, nasoale sunt dupa aceea si consecintele, adica progeniturile uritilor care mostenesc genele la fel sau chiar mai urite (care afecteaza in special tot pe femei/fice) Cu alte cuvinte uritenia generatilor viitoare de femei va fi mai mare si mai raspindita. Si ca sa revin la subiect da se pare ca femeile in general prefera uritii si nu pe cei ce aratosi, am aflat treaba asta pe pielea mea si acum suport consecintele adica lonely for ever!
Pai in Romania majoritatea care sunt fete frumoase cauta in general baieti cu bani nu neaparat frumosi' iar la baiet. daca se da unul mai uratel asa la o fata. spune repede aceea in general. i-a uite si pe asta.nu are o gagica si se bg in seama aiurea.sa imi spuna si mie cineva de ce majoritatea fetelor cauta bani.nu toate subliniez