| bibitza a întrebat:

Ce preferati? baietii urati dar ai tai sau baietii frumosi si afemeiatii? iar pentru baieti schimbam sexul tongue

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Cand e al tau ti se pare si frumos si... devreme acasa. Oricum ar fi daca esti geloasa il vei gelozi si daca e putin mai frumos decat Dracu. Eu am avut surpriza sa constat ca unul din fostii mei colegi, care era cel mai frumos baiat din clasa, este si cel mai familist, cel mai iubitor si devotat nevestei sale. Este interesanta psihologia barbatilor. Cei care nu sunt chiar rupti din soare sunt mai afemeiati (sau cel putin ar vrea sa fie - si zic eu ca conteaza si intentia, nu doar fapta), poate si din cauza ca vor sa vada daca pot... sa cucereasca o femeie. Tu mergi pe principiul ca cei frumosi sunt mai tentanti de femei, roind in jurul lor, se poate sa fie si cum zici, dar nu este regula generala. Daca sunt baieti buni nu conteaza ca arata ca Alain Delon sau Brad Pitt, pot rezista tentatiei.
Femeile, in general, nu aleg barbatii dupa frumusete ci dupa atitudine. Daca un tip mai spalat si cu tupeu are gura bogata si este amuzant are mai mari sanse la femei decat unul frumos si timid sau introvertit. De ales trebuie sa alegi dupa sentimentele pe care ti le inspira.

33 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Il aleg pe cel urat dar cu suflet frumos.Frumusetea oricum trece, dar sufletul ramane vesnic tanar.

cami
| cami a răspuns:

Poate sa fie un baiat urat, iar eu sa-l consider frumos happy...il aleg pe cel urat.
la ce bun frumos, daca nu-i al meu, si e al tuturora?

| inna a răspuns:

Frumosi si afemeiatzi laughing) rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

Ce ma pui tu sa alg iese din discutie, al meu e frumos, nu se uita dupa altele, detept etc. nu vreau sa va fac geloasebig grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu il iau pe ala frumos.Il tin eu in frau sa nu o ia pe aratura dupa altele laughing

eileen
| eileen a răspuns:

Mie imi plac mai frumusei asahee hee le tai picioarele daca se uita la altelelaughing

| ioanaa a răspuns:

Emil ca de obicei, un raspuns pe masura laughing

| Mo a răspuns:

Pai nu trebuie sa fie nici frumos de-ti pica ochii ca pe urma se duce dupa alta, dar nici prea urat... sa fie undeva la mijloc, adica nici frumos-frumos dar nici urat-urat!
Conteaza modul cum gandeste si cel mai important-sufletul!

| anonim a răspuns:

Depinde ce vrei:sa mananci un tort impreuna cu prietenele, sau sa mananci un r***t singurica?rolling on the floor

| bibitza explică:

Vioricutza ma refer la cei stric afemeieti si cele stric mai vagaboante asa big grin

| bibitza explică:

Nb "cârcotaşul20" si sa nu uiti sa rasp :* vise ciufulite :*

| oooooooo a răspuns:

Oricum ai face, nu poti alege intre cei doi unul care sa te faca fericita si sa te multumeasca.
daca e urat, degeaba e al tau-sigur il vei parasi la un moment dat, vei vrea unul mai frumos, cu care sa poti iesi in lume(asta daca nu are bani si tu stai cu el pentru bani);
daca e frumos si afemeiat-te saturi si nu o sa mai suporti, mai ales daca stai mai mult singura iar el cu altele.iti vei spune ca nu merita sa te lasi inselata, iti vei dori sa fie numai al tau..., si nu se poate.

| irynna a răspuns:

Nu cred ca toti baietii frumosi sunt si afemeiati.valabil si in cazul fetelor.

| cristina_6456 a răspuns:

Nu cred ca toti baieti frumosi sunt neaparat si afemeiati si la fete la fel dac esti frumoasa nu inseamna ca nu poti fii si cuminte

| vintagegreen a răspuns:

Baiatul "urat" dar al meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie sanatos sanatoasa...restul o sa am eu sau el grija ca sa fie cum isi doreste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simpla intrebare.greu de dat un raspuns decent. e bine ce-ti place tie.in rest fistecare cu gusturile lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravvoooo eileen, deci ii hacui big grin Uite unde se ascundea "vaduva neagra" rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti rasp alta data ca imi e somn acumlaughing nbwave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile afemeiate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am inca un prieten dar..sigur nici unul de mai sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e de o aventura atunci ambele, daca e de o relatie o fata frumoasa, ca daca ma insala o insel si eu si asa suntem chit. Ca doar inca nu ma insor ca sa aleg asa la intamparewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici frumosi dar nici urati, cate cat. dar ala frumosu rupe osul si ala frumosu are fite si ala frumosu bulangist si ala frumosu... o cate nu sunt pentru aste "frumosi". asa ca mai bine unul urat cu suflet bun si iubitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti urati dar ai mei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiat frumos dar ma duc cu el itnr-o tara in care restul femeilor sa fie urite si atunci el numai la mine se va uita...am glumit mie mi plac baetiii frumusei dar des afemeiati mai bine unul mai uritel dar sa ma iubeasca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce?! baietii frumosi sunt afemeiati? laughing nu prea cred.oricum.nu vreau nici frumos-frumos, dar nici urat-urat.asa.mai de mijloc.multa bafta. pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul nici altul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce mie mi se pare urit altcuiva i se pare frumos...sau invers deci toul este relativ si exista barbati uriti si f afemeiati