Aici compari mere cu pere. Michael e un adevarat artist, a muncit mult si a incercat sa faca muzica si nu sa castige bani, asa ca muzica lui nu prea are compromisuri. Muzica, pentru Michael a fost un mod de viata (a cantat de mic si nu a stiut alta viata)
Madona a vrut intodeauna "faima si bani" si pentru asta a luat-o pe multe scurtaturi. Muzica ei e foarte comerciala.
E putin nedrept sa ii pui pe acelasi nivel.
Imi place muzica Madonnei, dar nu pot sa fac comparatie pentru ca nu am ascultat multe melodii ale lui MJ
Nu exista comparatie, mj este un om special pe care noi nu am stiu sa-l apreciem asa cu trebuia, dupa ce nu-l mai avem ne dam seama ca era asa special.muzica lui care transmitea tot felul de mesaje care ar trebui luate in seama.pasi lui fenomenali j stilul lui pe acre si la definit singur, masusa pantofii palaria sosetele cine sar si gandit sa ia pantaloni mai scurti j sa puna sorete albe pentru al vedea cei acre statea mai in spare l concerte sa-i vada incredibilii pasi.
NU EXISTA COMPARATEI
pe camd madona,,, nu stie decat sa fac sou j poate sa se dezbrace.
Michael Jackson in mod clar. Tot ce a sacrificat el pentru binele acestei lumi este de nemaintalnit printre oamenii din zilele noastre. Acest om a fost trimis de bunul dumnezeu. Un dar de la dumnezeu, un dar de care nu am avut prea mult timp sa ne bucuram...
anonim_4396 întreabă:
PostMortem întreabă: