Buna.Aceleasi rechizite obisnuite, ca si pana acum.Plus, sa stii ca nu e nevoie sa cumperi la fiecare inceput de an pixuri colorate, markere si toate cele, mai ales daca inca ai din ceilalti ani.La liceu e mai putin copilaresc, de obicei lumea isi aduce un penar mic, nu toata colectia de acasa. Succes in noul an.
Faza e ca am făcut pauza un an și nu mai știu nimic, ma gândeam la o listă de rechizite, nu știu nici măcar ce materii o sa am având în vedere ca sunt pe profilul de mecanica?
Faza e ca am făcut pauza un an și nu mai știu nimic, ma gândeam la o listă de rechizite, nu știu nici măcar ce materii o sa am având în vedere ca sunt pe profilul de mecanica
E important sa ai strictul necesar.2-3 caiete(romana, mate...)prima zi! probabil vei lista cu regizitele necesare, alaturi de orar.
Eu la liceu mergeam doar cu cate un caiet studentesc la fiecare materie, 2-3 pixuri si 2-3 creioane. Daca faci fizica si matematica, o sa-ti trebuiasca si un set de geometrie. In rest, nimic.
Iti cumperi pe masura ce trec primele saptamani si va spun profesorii ce sa aveti.Nu scrie nicaieri ca trebuie sa-ti cumperi tot acum.Pentru ce sa faci lista daca nu stii orarul?
Desigur interesează te acolo după ce se face septembrie lol?
Diferă nu numai că e a 9-a față de a 8-a și celelalte ca ce profil ai la liceu sau care sunt materiile.
Succes!
Rechizitele se pot cumpăra și pe parcurs, ia-ți câteva pixuri și caiete pentru început.
Nu ai nevoie de multe. Ia un caiet si un pix si gata. Daca ai chef iti poti lua notite sau poti face avioane in clasa, boss.
Depinde de profilul la care esti si de cerintele fiecarui profesor in parte!
Fiecare liceu si fiecare profesor de liceu este diferit!