Nu este vorba de lasitate aici, timiditate, reactia celuilalt...nu vrei scene in public.
Dupa parerea mea in lumea asta sunt 2 tipuri de oameni.1) oameni care nu le pasa de lumea (ce spune lumea) si nu le pasa fac scene in public in care se balacresc, 2) oameni care le este frica de ce spune lumea si de ceea apare problema ridicata de tine, adica sunt oameni timizi carora le este rusine sa ii spuna celulilat ce simte sau gandeste si de aia apeleaza la tehnologie pentru a spune ce gandesc sau ce simt.
E mai comod asa. Ca sa-i spui unei persoane ca o iubesti, uitandu-te in ochii ei necesita multa implicare, sinceritate, daruire. Asta gasesti foarte rar in ziua de azi. Multi sunt nepasatori si superficiali. Fac lucrurile doar ca sa fie sau ca asa face toata turma. Cunosc si eu multe cazuri ca cele descrise de tine. E trist ca s-a ajuns aici. Eu i-am strigat iubitului meu in gura mare ca il iubesc, fara sa-mi pese ce zic ceilalti. De ce? Pentru ca il iubesc si pentru ca simteam nevoia sa fac asta. Comoditatea si superficialitatea vor fi alese mai usor ca sinceritatea si daruirea totala. Si asta e trist.
Cei care iubesc cu adevarat spun ceea ce simt in fata persoanei iubite. Cand iubesti profund,esti implicat intr-o relatie trup si suflet nu te poti ascunde in spatele unui telefon sau al unui monitor. Atunci vrei sa stie toata lumea cat de mult inseamna persoana respectiva pentru tine, sa arati cat de mult o iubesti. Ceilalti sunt lasi pentru ca nu pot recunoaste ceea ce simt sau nu simt ceva special pentru persoana cu care sunt si prefera alte metode de a spune nu un adevar ci o minciuna.
Iar cu timizii este alta problema. Si eu sunt timida, dar atunci cand iubesc o arat pentru ca nu pot sa nu o fac, pentru ca am nevoie sa arat ce simt, nu ma ascund si vreau sa simta si acea persoana cat de importanta si speciala este pentru mine.