Si la mine apar anunturi pe aici dar nu ma deranjeaza, poate le scoate dupa sf valentin, sunt puse pentru ca ei castiga bani sa publice aceste reclame.
Buna,
Ai dreptate. Nici mie nu imi plac. Dar ce poti face, daca adminii site-ului au hotarat sa le aprobe. Cred ca le vor scoate dupa Ziua Indragostitilor (sa speram!).
Nici mie!
de aceea nu accesez categoria Adolescenti!
dar am dat din nou pentru intrebarea ta!
bye-bye
Nici mie nu'mi plac. Vrem TPU cum a fost inainte! Fara reclame si fara intrebari stupide gen : "Ce mai faceti?", dar tot nu pot sa sustin campania TPU Revive.
Offf nici mie nu.mi plac :-2 "Fi atragtoare cu ce drqu scrie acolo " waa bine ca sunt doar pana de Sf. Valentin :X funda :*?
Da,cica sunt doar pana la Valentine's day, dar pariez ca apoi vor baga altele.Cand ma "palit" tot rozu' asta insuportabil am crezut ca innebunesc:|
Mai bine faceau reclama la pilula albastra decat o reclama in care pooza sa fie a uneia dintre cele mai false fete cu cea mai falsa fata:|
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com
Dap --- Nici mie nu imi plac reclamele astea de pe TPU dar probabil ca, cineva plateste pentru a fi publicate ( deci --- ce nu face omul pentru bani ) In fine,,, Nu ne putem baga noi in chestile astea Poate doar sa facem niste sugestii!
Frunziix3 întreabă: