| biabianca a întrebat:

Ce sa fac atunci cand sunt plictita?
Nu suport aceasta starebatting eyelashes.
ceva idei amuzante va rog :X
niste jocuri dragute :/
cele mai multe. fundita big grin
nu neapaerat jocuri... chestii distractive big grin
orice. :*
multumesc mult >big grin

Răspuns Câştigător
| Veve :X a răspuns:

Pai i`a intra pe mess si fa o conferinta cu toi prietenii tai si jucati`va devar sau provocare smug sau asculta muzica la maxim si canta si danseaza; deseneaza ceva de pe net; deschide un manual de ce vrei tu si fa un mini-proiect despre lectia la care ai nimerit (Ok asta e destul de stupid dar asa fac eu cand ma plictisesc laughing ); ia`ti fratele/sora/mama/tata si jucati`va remi, europolis, metropolis; citeste bancuri laughing te vei amuza si vei scapa de plictiseala; dar eu am amuz foarte tare cand sun cu numar ascuns whistling il chem pe fratele meu si sunam cu numar ascuns laughing

Sper ca te-am ajutat :* aaa sa nu uitbatting eyelashes spune`mi si tu mie ce faci cand te plictisesti smug

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Te poti infructa dintr-o carte buna, poti face o plimbare in aer liber (cu aceasta ocazie iti oxigenezi creierul.)
Te poti odihnii, odihna nu strica niciodata. O poti ajuta pe mama ta la treburie casnice.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca apuci sa te plictisesti inseamna ca ai prea mult timp liber!
Eu iti recomand sa citesti, sunt multe carti chiar distractive.
Mai mult, citind iti dezvolti limbajul si obtii cunostinte noi, fara a face vreun mare efort si pe nesimtite. Poate, cu timpul, chiar o sa-ti placa.
Spor la lectura si o zi buna!

| anonimaa a răspuns:

Pai cumpara-ti niste carti misto (MERE sau SLAM sau PANZA DE PAIANJEN) sau iesi afara cu prietenii, stai pe mess, scrie p TPU (eu asta fac destul de des), uita-te la tv, plimba-te intr-un parc, fa poze sunt o gramada de lucruri care asteapta sa fie pozatewinking
te-am ajutat (fundita?)

| patty32 a răspuns:

Si eu am momente suuuper plictisitoare uneori.
Mai ales can plouasad
Si ieri cand ploua ma gandeam si eu sa postez o astfel de intrebarelaughing
Deci vreau si eu sa vad big grin

| karellen a răspuns:

Sa citesti

| 007cobra18 a răspuns:

Faty logare pe net si joacate cu lumea remi carty table.etcwinking