Buna.Cum sunt puse rosiile? Pe sistem vertical? Incearca sa te protejezi cu o palarie de plaja? Sau poate chiar una din aia cu vibe de anii'80-90, care se poarta acum, din nou la moda.
Arata precum cele de pescar.Ii zice palarie clos sau bucket hat in engleza.Vad ca multi adolescenti o poarta.
Aia din gradina nu traiesc pe tine.Totusi, nu ii lasa asa, stropeste cu ceva ca sa mai reduci din numarul lor/sa-i elimini(asta daca vrei sa te bucuri la maxim de gradina).
O fi buna, nu stiu. Dar e cam scumpa. Poate mai bine iti iei din piata, din alea de paie, sau cauti la magazine second hand.
Citeste aici ca sa vezi care paduchi traiesc pe corpul uman https://www.drmax.ro/articole/infestarea-cu-paduchi-de-cap
Nu stiu, eu n-am intampinat aceasta problema deoarece nu avem rosii de 2 metri si exista spatiu intre ele. Nu pot sa-mi imaginez cum te patezi tu.
Cumpara una si probezi.O palarie trebuie oricand la casa omului. Bunicul tau nu are niciuna?
Sa-ti pui o plarie de soare, pe cap, asa cum fac toti gradinarii si culegatorii de fructe si legume.
Piciu_Mihaela_ întreabă: