| UmbraDeVulpe a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu ma frec cu capul de frunzele de la rosii atunci cand sunt in gradina? Ca apoi tot ma fac cu verde si trebuie sa ma spal zilnic pe cap... nu imi spuneti ca sa am grija ca asta chiar nu am cum... la cum sunt puse rosiile

17 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Tu vrei să fii și cu "burta plină și cu slănina in traistă"?

Alege ori-ori

| dullcat a răspuns:

Buna.Cum sunt puse rosiile? Pe sistem vertical? Incearca sa te protejezi cu o palarie de plaja? Sau poate chiar una din aia cu vibe de anii'80-90, care se poarta acum, din nou la moda.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Arata precum cele de pescar.Ii zice palarie clos sau bucket hat in engleza.Vad ca multi adolescenti o poarta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acoperi capul.

Aia din gradina nu traiesc pe tine.Totusi, nu ii lasa asa, stropeste cu ceva ca sa mai reduci din numarul lor/sa-i elimini(asta daca vrei sa te bucuri la maxim de gradina).

O fi buna, nu stiu. Dar e cam scumpa. Poate mai bine iti iei din piata, din alea de paie, sau cauti la magazine second hand.

Citeste aici ca sa vezi care paduchi traiesc pe corpul uman https://www.drmax.ro/articole/infestarea-cu-paduchi-de-cap

Nu stiu, eu n-am intampinat aceasta problema deoarece nu avem rosii de 2 metri si exista spatiu intre ele.laughing Nu pot sa-mi imaginez cum te patezi tu.

Cumpara una si probezi.O palarie trebuie oricand la casa omului. Bunicul tau nu are niciuna?

| relian a răspuns:

Bine ca nu te faci de rosu de la rosii laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Sa-ti pui o plarie de soare, pe cap, asa cum fac toti gradinarii si culegatorii de fructe si legume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți pui pe cap ori o pălărie de vara, ori o șapcă, ori un batic.