Pff! Copilarosi
Stii si tu ca baietii se maturizeaza greu E normal acest comportament. Si pe mine ma fac mereu EMO iar cu palmele la fund toate fetele au deaface (cel putin cele mai atractive ), cel putin la scoala mea.
Nu ii mai baga in seama, ce naiba?
Pentru inmaturitate acesta este cel mai bun 'tratament', deoarece ei asta vor: sa fie bagati in seama.
Sper ca te-am ajutat si Craciun fericit
Mi-a luat ceva sa ma linistesc inainte sa raspund, pentru ca cel mai probabil raspunsul meu ar fi fost plin de injuraturi la adresa colegilor tai.
Din pacate asta nu te-ar ajuta prea mult.
Nu-ti mai cere scuze pentru "limbaj urat" ce ai scris tu acolo nu e limbaj urat e doar adevarul, chiar daca suna urat sau nu.
In mod normal ti-as spune sa iei atitudine si sa-ti faci singura dreptate dar in situatia asta nu prea ai cum.
E clar ca toata clasa este impotriva voastra, asa ca daca reusesti sa-i faci rau cuiva, v-a aparea altul si altul pana te vei impotrivii intregii clase.
Chiar am nevoie sa castig la loto sa ma pot plimba prin tara sa-i ajut pe cei ca tine, pentru ca vad ca autoritatile nu prea fac nimic.
In prima faza, ce poti face este sa te concentrezi mult pe prietena ta.
Nu ai spus in intrebare daca si ea se v-a muta.
Si daca nu o face, este rau.
Pentru ca nu stiu sigur cat o sa mai suporte si ea, pentru ca probabil o sa cedeze in curand, si nu o sa fie frumos.
Cel mai bine ar fi sa incerc sa o convingi si pe ea sa se mute.
Cat despre cum sa rezisti inca un semestru.
Sincer nu prea am idee.
Nu poti lipsii un semestru intreg, pentru ca nu ai o problema medicala, nu o sa fi scutita.
Imi pare rau sa o spun dar singurul lucru pe care-l poti face este sa induri inca un semestru pana sa reusesti sa te muti.
Ai putea incerca sa vorbesti cu profesorii in asa fel incat sa stai mai putin la scoala dar sa reusesti sa treci clasa.
Sa ai note, sa te asculte, dar daca nu e nevoie sa te lase sa pleci acasa si sa-ti motiveze absentele a doua zi.
Dar si asta poate fi o problema, pentru ca iar o sa fi luata la intrebari de colegi, de ce pleci tu mai devreme si ei sunt nevoiti sa stea toata ziua.
Da, imi pare rau sa o zic dar singurul lucru pe care-l poti face este sa induri inca un semestru.
Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, te poti duce la politie.
Asta este o problema serioasa, tu esti practic batuta si insultata la scoala, asa ca este datoria lor sa faci ceva.
Ii poti spune mamei tale, tare si raspicat ca daca o sa mai fie nevoie sa induri inca un semestru in aceste chinuri nu te vei mai duce la scoala.
Nu poti trece prin asta si sa ai o diriginta atat de redusa mintal incat sa nu faca nimic.
Asa ca cel mai bine este sa apelezi la politie daca nu ai pe cineva mai mare care sa-ti sperie putin colegii.
Nu neaparat sa-i bata, doar sa infiga putin mana in gatul unor baieti si sa ia niste fete de par cat sa ii bage-n sperieti.
Daca nu, te poti duce simplu la politie si sa spui ce problema ai.
De preferat, inainte sa te duci, sa te interesezi putin in chestia asta, si tu si mama ta, sa poti da argumente daca vei fi refuzata.
In caz ca esti refuzata, te poti adresa ministerului invatamantului, este datoria lor sa rezolve aceste probleme.
Maine poimaine, un coleg tampit te impinge, iti pune piedica, si te lovesti cu capul de banca.
Ajungi la spital, si vina o sa pice tot pe tine "Dece nu ne-a anuntat" "Nu a facut nici o sesizare" asta o sa zica ministerul si politia.
Asa ca cel mai bine este sa te ocupi de asta inainte sa mai ai de suferit un semestru intreg pentru niste colegi ca aia.
Aaa,pai am intrebat-o pe colegame-a de banca daca mai suporta clasa aia si daca la anul' mai sta in clasa aia si imi raspunde ca la anul nu mai vine in clasa aia. Cat despre diriginta, e foarte indiferenta. Si vreau sa spun ca e foarte complicata treaba.
Anyway, mersi de raspuns.
Te.as sfatui ori sa te imprietenesti cu ei, sa ii lingusesti, ori sa il rogi pe director safaca ceva in priviinta asta ori sa o implori pe mama ta sa te mute mai repede ca alta solutie nu as vedea sa scapi din iadul ala! bafta!
Toate fetele care sunt vulgare si se dau mari cu, vibratoare si alte alea, vor avea de suferit oriunde. Pentru ele lucrurile nu se vor schimba niciodata, pentru altele care cad nevinovate in atmosfera asta, da se vor schimba. Nu scapi, pentru ca tu provoci. Cum simti, la fel cum simti ti-se raspunde. Din cauza ta sufera si cele si cei care stau repetenti in banca, sau altii. Ma rog. Nu cred ca o sa conteze ce ti-am zis, decat peste ani, inainte sa te dai pe brazda sau sa vezi ca fara iesire, lumea va fi un loc vulgar si agresiv pentru tine.
Iti intra aerul pe nas si iese. La fel si prin cap intra si iese, ceva.Intra curat si iese poluat, intra poluat, iese mai poluat. Daca ai sa exagerezi cu rautatea, crezand ca poti sa faci atmosfera si sa scapi de ea, doar tu, adica practic sa ii "educi" pe altii, dar sa nu se ia de tine...daca...intr-o zi ai sa dai cu capul de pragul de sus. Pentru ca sunt multi care nu suporta ce aport aduci tu societatii. Poti sa fi rea, ca tot iti gasesti nasul. Crede-ma.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: