| UmbraDeVulpe a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu mi se mai faca sare pe haine? Pot face ceva?

15 răspunsuri:
| 199onur7 a răspuns:

Sa ma ia dracu daca am inteles ceva -_-

| sierra1 a răspuns:

Vulpiță, iar ești șmecher? Adică indirect ne intrebi cum să nu transpiri in draci?

Răspuns utilizator avertizat
| 199onur7 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Ce pot sa zic bro?-_- mai limitează excesul de sare -_- mai consumă si tu cu măsură daca poți.

| sierra1 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Dacă te imbraci ca scafandru, există

| sierra1 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Mda, așa e

-_-

Pai si de unde sa stiu eu ce mai manânci tu in afara de sare de unde sa stiu eu ce mănânci tu zi de zi noapte de noapte

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți.să faci nimic, decât să le speli când se face.

| dolceromania a răspuns:

Haine mai largi, nu mai manca multa sare, fă mișcare că corpul sa elimine prin transpirație apa.

| dullcat a răspuns:

Nu prea poti face nimic, asa cum au mentionat si ceilalti.Consumul de sare afecteaza intr-o masura mica, dar in afara de asta, e doar organismul tau care functioneaza asa si nu e nimic in neregula.

Ai putea dupa o purtare sa incerci sa absorbi sarea cu o carpa umeda.Sau sa dai cu o perie mica daca s-a uscat, astfel incat sa poti purta tricoul, de exemplu, si a doua oara. Dar atat, in rest obligatoriu la spalat. Ai mai putea sa-ti adaptezi hainele pentru vremea calda in functie de asta.De exemplu, sa pastrezi tricourile inchise la culoare(negru, gri bleomarin), daca ai din astea, sa fie doar pentru casa, iar tricourile sau camasile bune de iesit sa ti le iei in culori mai deschise.

Întrebări similare