| LCD a întrebat:

Ce sa fac cu ciocolata de casa care a iesit foarte moale, prea moale. E lichida aproape.
Daca o pun in frigider nu se mai intareste oricum, nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu trebuie pusa direct in frigider primadata trebuie sa o lasi sa se raceasca la aer rece sau in camara daca e temperatura mai joasa.Niciodata nu se pune nimica direct cald la frogider pentru ca se strica si bineinteles ca se va intari dar totusi sa nu te gandesti ca va fi ca aceea pe care o cumperi de tarebig grin pofta buna

8 răspunsuri:
| love44katyp a răspuns:

Ba cred ca se intareste

| Silvia a răspuns:

Ba da, daca o pui in frigider se intarestehappy.

Abh
| Abh a răspuns:

Cand ii iesea mamei ciocolata de casa prea moale, o mancam pur si simplu cu lingurita, era la fel de delicioasa.

| didy_2216 a răspuns:

Poate nu i-ai pus destul lapte praf...nu stiu daca este prea lichida o pui putin in frigider si dupa o manca-ti pur si simplu cu lingurita:d este la fel de buna:*

| LCD explică:

Stiu ce e la fel de buna.Multumesc pentru sfaturi, s-a mai intarit putinlaughing

| crissbruneta a răspuns:

O mai pui putin la incalzit si mai adaugi lapte praf

| loredanicu a răspuns:

Salut! De doua ori am incercat sa fac cioco dupa diferite retete, de doua ori n-a iesit. Insa, am o sugestie pe viitor: cand fierbi apa cu zaharul, trebuie lasat la fiert suficient de mult incat sa devina siropul de consistenta mierii. Nu face sa cronometrezi cum e recomandat! Ca focul prin case are diferite intensitati. Mai bine o faci din ochi. Nu trebuie sa fie apoasa compozitia(de asta depinde consistenta ciocolatei). Iar untul, nu se amesteca de preferinta in compozitie---se intinde pe suprfata pe care vei aseza ciocolata. O Zi faina!

| Ioana_Bandu_1980 a răspuns (pentru loredanicu):

Merci. Aceeasi greseala am facut eu. Am cronometrat. Adoua oara nu o mai fac happy