Personal am invatat tot ce stiu in domeniul IT experimentand si "furand" meserie de la altii.
Important este ca ai decis sa faci mai mult decat o pasiune din acest domeniu, si de ce nu, o afacere.
Pe internet gasesti foarte multe susrse de inspiratie, videotutoriale etc. Trebuie sa investesti mult timp si experimentare practica pentru a deveni un AS in domeniu.
Nu te descuraja din cauza celor care nu te sustin, exista o vorba, nu tin minte exact cine a spus-o. Daca dedici 2 ore pe zi unei activitati de studiere, invatare si experimentare a unui domeniu, dupa o perioada vei deveni expert.
de tine depinde, SUCCES!
Auzi ca stii in proportie de 40% totul despre IT...
Nici cel mai mare geniu de pe planeta nu stie 40% tot ce inseamna IT si tu vi si ne zici noua ca tu le stii. Apoi „incep sa invat limbajul HTML etc" Nici HTML nu stii si zici ca esti asa mare geniu l-)
Nici macar un limbaj de programare (ex: c/c++, java, pascal, phyton s.a.m.d. ) nu stii (html e doar hypertext, o prostie ce ar trebui sa o stie orice copil), asa ca nu te mai da mare geniu si mai invata.
@Äđĺĺ, nu am dat niciun copy/paste, eu mi-am spus doar parerea mea personala in legatura cu intrebarea ta. :-P
Sincer, daca spui ca de abia incepi sa inveti HTML...nu cred ca sti foarte multe despre PC
S-o crezi tu ca stii 40-50%! sa instalezi un windows si sa faci un cd poate sa faca si un copil de 8 ani daca cauta putin pe internet, invata programare daca vrei sa faci ceva cu calculatoarele
Cine stie sa ma invata si pe mine la calculatoare sunt incepator sa spune lvl 2 sau 3
Ca sa stii totu despre it trebuie macar sa incerci sa faci anumite lucruri in prima faza si in a doua trebuie ceva timp ca sa reusesti asa ca nu cred ca u sti totu :v
Diorrus întreabă: