| BlondaBă a întrebat:

Ce sa fac sa ma inteleg mai bine cu parintii? Sa ma inteleg atat de bine incat orice zic eu sa creada. Vreau sa avem o relatie perfecta kiss
P.S. : FUNDA! love struck

8 răspunsuri:
| Floree99 a răspuns:

Pai petrece mult timp in compania lor, ajuta-i cu treburile caznice, fa un timp numai ce iti cer iei sa faci ( daca vrei sa iesi afara sau ceva de genul acesta roaga-i foarte frumos si promitele ca vei fi la o ora fixa acasa, asa vor avea incredere i tine), vorbeste deschis cu ei, cand vii de undeva ( afara, scoala...etc.) povestestele ce ai facut. Daca parintii tai au o anumita pasiune gen sporturi, incearca si tu sa te implici. Daca vei face macar putin din cescrie mai sus, mai mult ca sigur in ochii parintilor tai vei fi fiica perfecta big grin Oricum parintii tai te iubesc indiferent de ce faci asa ca nu trebuie sa te strofoci prea tare ca sa ai o relatie perfecta cu eiwinking

| Metallica4ever a răspuns:

Pai, macar 2-3-4 zile asculta tot ce zic parintii tai si ia note extrem de bune si dupa aia incearca sa nu iesi prea mult in oras, devino responsabila si fa unele schimbari

Funda?

| mona a răspuns:

Pentru inceput trebuie sa le castigi sau sa le recastigi increderea

| BlondaBă explică (pentru mona):

Si cum fac asta? happy

| mona a răspuns (pentru BlondaBă):

Asculti ce spun ei[chiar daca nu iti convine] sa nu le comentezi, sa-i ajuti sau sa te oferi macar sa-i ajuti, sa inveti sa incerci sa stai mai mult in preajma lor si ar multe de scris...

| Indestructible a răspuns:

Să înţeleg că vrei să le câştigi încrederea, ca mai apoi să-i minţi pe nerăsuflate, că oricum ei vor crede tot ce le zici?

| BlondaBă explică (pentru Indestructible):

Ai inteles gresit. Eu doar vreau sa pot discuta cu ei, nu mai suport scandalurile, nu mai pot plange pana la nesfarsit, intelegi? Niciodata nu ma cred si mi-as dori sa ma creada orice le zic ( nu sunt genu care minte ) ca alti parinti.
P.S. : Scuze de intarziere cu raspunsul laughing

| LolaLollita a răspuns (pentru Indestructible):

Asta am inteles si eu.