| alexandrabudeanu a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai gândesc negativ? Fac asta de fiecare dată când mă gândesc că lucrurile nu merg bine și mă demoralizează total. Vreau sa spun că sunt o persoana care se enervează repede și faptul că fumez și nu pot sa mă las.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil nu ai suficienta educatie ca sa intelegi ca enervatul asta este specific celor limitati intelectual, care nu gandesc, dar actioneaza animalic la primul impuls.

Fumatul iti va afecta ireparabil plamanii, mai ales ca esti un copilas atat de mic. dar ma rog, asta este problema parintilor tai, ca nu te supravegheaza si nu-ti interci ceea ce ar trebui, fiindca tu nu ai inca discrenamant.

| Kufu95 a răspuns:

Lasă-te de țigări, trebuie să găsești niște hobby-uri care să îți aducă zâmbetul pe buze și renunță la oamenii care spun numai lucruri negative de tine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Prin exercitiu repetat vei reusi.
"când mă gândesc că lucrurile nu merg bine " Schimba felul de a privi lucrurile. Incearca sa afli ce ai de invatat din acea situatie.
In viata nu ne iese totul asa cum ne dorim. Probabil nu e calea menita noua. Cand o usa se inchide, se deschide alta.
Te enervezi repede? Invata lectia rabdarii.
Din fiecare situatie ai ceva de invatat.

Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html