| BoAfan a întrebat:

Ce sa fac sa pot deveni mai puternica?laughing

14 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Fizic sau psihic? thinking

| BoAfan explică:

Amandoua

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! sa te autosugestionezi si sa repeti mereu ca esti o invingatoare, ca poti si ca esti capabilahappy

| Denisa_7218 a răspuns:

Fizic:va un sport de care sa te tii si care sa-ti placa
Psihic:Niciodata sa nu suferi din prostie, sa nu renunti si mereu sa te bazezi numai pe tine.
fundita plz?happy

| mgtow a răspuns:

Http://psiholistic.ro/blog/2011/03/a-fi-sau-a-nu-fi-pozitiv-sau-negativ/ citind acest articol vei fi puternica si nici in probleme de bataie nu o sa te bagi, iti vei da seama de ce.

| zmeurica90 a răspuns:

Fizic : sa faci sportul / sporturile care-ti plac big grin
psihic: sa ai mai multa incredere-n tine, sa fii mereu cu zambetul pe buze indiferent de imprejurari, sa spui in gandul tau "sunt o persoana capabila, pot reusi orice-mi propun si nimeni nu ma poate invinge!" si variantele de mai jos sunt ff bune. deci urmeaza-ne sfatul!:* multa baftahee hee

| mgtow a răspuns (pentru caramela):

Mai pe scurt: fiind optimista ai parte de ceea ce iti doresti in viata.

| Hirako a răspuns:

Pentru fizic dai un search pe gogu' la "one hundred pushups". Acolo gasesti si abdomene/tractiuni/genoflexiuni.

Cat despre psihic... Daca esti din Alba Iulia nu ai nicio sansa! Daca te confund cu altcineva, "urmareste-i" pe cei mai inteligenti ca tine si urmeaza-le exemplul, situatiile difera si nu exista un criteriu general.
PS : "Urmareste-i" are ghilimelele de rigoare ^^

caramela
| caramela a răspuns (pentru mgtow):

Corect!tongue eu am luat-o dupa visin...tu pe scurtaturasmug

| Chocolate a răspuns:

Nu ai ce sa faci decat sa astepti si sa inveti ca nu merita sa plangi vreodata in fata celorlalti, ca ei sa se hraneasca cu durerea ta.Am fost si eula fel...dar in TIMP capeti puterea.Si nu am nevoie de funditahappy

La ce te referi exact cu fraza asta?

caramela

Normal bre, la ce te gandeai?tongue

Nu inteleg ce vroiai sa zici probabil (eu stiam inaintea ta chestia asta cu optimismul si tu mai tarziu) sau te refereai la altceva?

caramela

Autosugestionare=optimist