| Diia94 a întrebat:

Ce sa faci cand totul e pe dos? Nu detaliez prea mult ca ar trebui sa scriu un roman si nu foarte scurt. Acasa ..lucrurile nu stau bine deloc,la scoala la fel. As vrea sa ma mut dar nu am unde. As vrea sa plec de acasa, dar nu se poate. As vrea sa ma mut de la scoala, nu stiu daca o sa reusesc(trebuie motiv si il am dar no sa fie prea usor). De multe ori rad glumesc si dintr-o data mi se taie cum sar zice.Pt ca imi aduc aminte de multe. Nici nu stiu cum sunt de fapt, sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume si asta deranjeaza( il stiti pe Petru dela masterchef? eh..cam asta sunt eu)Faza e ca da sunt putin cam rea (dupa cum se spune:d ) dar am momente cand imi dau lacrimile asa instantaneu din anumite motive...atunci numai urlu.Dar de ce se spune ca eu incep cearta? Pt ca aduc in discutie anumite probleme (pe care respectiva/ul nu vrea sa vorbeasca), dau argumente(dc zic asta) si ma enervez cand stiu ca am dreptate si nu mi se da. Nici nu stiu ce sa va zic ....cum am mai spus ar fi un lung roman si simteam nevoia sa ma eliberez cumva.A da! Am uitat aveti prieteni adevarati? Ei bine eu numai am.simt ca numai am nimic si nu, nu sunt o ciudata emo laughing dar pur si simplu.Cam atat happy Noapte buna:*Bye

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai rabdare.Curind lucrurile se vor schimba si vei uita de toate astea.Roata vietii, se invirte fara oprire.

| Aly07 a răspuns:

Presupun ca asta e firea ta, mai rautacioasa. Nici acum la sfarsitul paragrafului din romanul tau nu te-ai putut abtine, citez: "Ei bine eu numai am.simt ca numai am nimic si nu, nu sunt o ciudata emo". Si eu sunt la fel ca tine, dar m-am hotarat ca vreau sa ma schimb sa fiu mai de treaba si daca imi vine ceva rautacios in minte sa ma abtin.E greu laughing. Si eu vreau sa ma mut si asa voi face pentru ca simt ca asa e mai bine. Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, cert e ca trebuie sa incerci sa fii mai draguta cu ceilalti happy. P.S. Nu stiu daca mai exista prieteni buni, cel putin nu pentru caractere ca noi laughing. Baftahappy.

| Diia94 explică (pentru Aly07):

Da exact, faza cu mutarea e pentru linistea noastrahappy. Ps.Pot fi buna si draguta (nu-ti imagina ca sunt o de aia ..ala face asa aia asa nimic nu-mi convine, nu.)Dar frate cand vezi ca e ca tine si nu ti se da dreptate eu una...da bine cand stii sigur ca e ca tine.

| Aly07 a răspuns (pentru Diia94):

Da, e enervant cand ai dreptate si cel cu are porti discutia nu accepta asta. Cel mai bine e sa o lasi asa si cand apare o oportunitate sa-i dai acelei persoane peste nas, atunci cand va vedea ca ai dreptate sa nu eziti laughing. Desigur asta ne va intari reputatia de oameni rautaciosi.

A da! Am uitat.Ce nu suport? Fitele si minciuna! Si vad ca numai de asta am parte ..stii tu falsitate, muuulta falsitate.

Da este intr-adevar o problema si asta. Se spune ca ceea ce ni se intampla este o reflexie a ceea ce facem noi, a personalitatii noastre. Deci cred ca e nevoie de o schimbare. Sa nu ma intelegi gresit si scuza-ma ca folosesc pluralul, dar ma regasesc in ceea ce ai spus big grin.

U cati ani ai?

Sunt de aceeasi varsta ca tine, de ce intrebi happy?

Doar asa

De unde esti?

Pitesti (app credeam k esti fata) :d

laughing (inteleg acum)

Si daca sunt baiat tongue?

Nu-i nimic. dar dc nu intrii p mess?

Eu intru, tu de ce nu intri laughing? (problema e ca intram la ore diferite, cred big grin)

Probabil