Mi se pare cam ciudat, diferenta de 8 ani. Poate prietenul asta al tau chiar e pedofil, nu crezi ca 8 ani sunt cam mult? Oricul, le poti spune ca nu stiu ce e aia dragoste adevarata si ca, daca ei au ceva de comentat sa comenteze, doar nu e viata lor.
Hey! Nu prea ai ce sa le spui...persoane rautacioase o sa existe mereu...tot ce poti sa faci este sa le ignori. De ce ti-ar pasa de ce spun astfel de persoane? Nu conteaza ce zic altii atata timp cat va iubiti si mai ales atata timp cat tipul nu-si bate joc de tine si asteapta pana mai cresti un pic.
Este adevarat, este o diferenta mare intre voi 2 dar asta nu il face pedofil...
Este un pic ciudat faptul ca un baiat atat de mare si-a gasit o iubita atat de mica, prietenii tai sunt oarecum indreptatiti sa spuna asta *oarecum*.
Este ciudata o diferenta atat de mare, trebuie sa recunosti. Deci nu prea ai ce sa faci decat sa ignori aceste persoane. Este o diferenta de varsta destul de mare intre voi asa ca nu prea ai cu se sa le raspunzi.
Bafta! Ignora-i!
Buna pai in ziua de azi exista si relatii 50 de ani si 20 de ani. Spune-le ca varsta nu conteaza. Intre mine si iubitul meu exista 3-4 ani eu am 13 jumate el 17 . Oricum nu ar trebui sa iti pese de parerea lor, tu vei sta cu el o viata intreaga nu ei
Cei care iti fac (nu iti face) asa zisul iubit pedofil o iau pe ocolite, eu o sa iti spun direct: vrea sa faca sex cu tine. Nu poate convinge o fata de varsta lui sa faca sex cu el, si incearca sa manipuleze un copil.
''tu vei sta cu el o viata intreaga nu ei'' - Te-ai uitat măcar la întrebările ei să vezi că are 16 ani, iar pedofilul are 24 de ani? Mentalitatea este diferită, el deja este adult iar ea încă în perioada adolescenței. Este imposibil să fie ceva serios, sigur vrea să profite de corpul ei.
Nu stiu dar ea nu ar trebui sa permita asa ceva. Probabil el s-a indragostit de ea nu de corpul ei. Nu e sigur 100% dar probabil asa e.
Intre mama mea si tatal meu e o diferenta de 13 ani, insa ei s au cunoscut mai tarziu. Problema ta, este ca ai doar 16 ani, si daca ai putin cap, iti poti da seama daca tipul vrea ceva serios sau vrea sa profite.
Eeeiii na si ce daca este diferenta asta voi iubiti-va in continuare si nu mai ascultati in stanga si in dreapta pentru ca oricum lumea intotdeauna va avea ceva de comentat asa ca ignora
Tu ai habar ce inseamna pedofil? De ce folosesti termeni pe care nu ii cunosti?
Dragă există persoane care la 16 au un ÎN mai mare ca tine. Dacă ea avea 18 numai era pedofil.
Serios uitate pe Facebook e plin de pitipoance care-s gata să o i-a pe centură și tu zici că nu ar putea convinge o tipă să se culce cu el, îți trebuie doar puțină carismă și atragi toate specimenele eșuate.
guralivul întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: