Buna! Poti spune ca ai patit ceva la degete si te ustura si nu poti sa ti nimic in mana. P. S: Multi ar dori sa fie in locul tau si sa aiba oportunitatea sa cante la vioara, asa ca daca tu poti de ce sa inventezi scuze?! Mai gandeste-te totusi, dar oricum e alegerea ta... Sper ca te-am ajutat!
Rupe-ti mana glumaa
spune`i ca nu te simti bine, ti-e cald, nu ai chef, ai altceva mai bun de facut decat lectiile la vioara.
Rupe-ti o mana!
pai da.cum sa iei lectii de vioara fara o mana? e cea mai buna solutie
Sau da. poti sa te prefaci si ca esti bolnava dar nu e asa tare ca prima solutie deci
sa ne spui si nou ce ai decis:
Teodora imi dai id tau aaaaaaaa da cred ca o sa ma prefac bolnava multumesc tuturor mai astept raspunsuri
Pai sa le spui parintilor ca iti este rau si ca nu prea iti arede tie de lectii la vioara...sau ai putea sa iti rupi mana(bine ma rog, sa faci o entorsa). Fa si tu ca un star rock... distru vioara si pe urma sa le zici alor tai ca ea ti-a poruncit asta, apoi sigur te vor duce la un psiholog.Acum serios, habar nu am ce trebuie sa faci. Te pup:*
Scoate`i bateriile. ca sa nu meraga.
dar dc nu vrei tu sa canti?:O:O
nasol de tine. uite ce faci.frigete cu lumanarea la degete nu la toate la 2 3 de la mana cu care canti. apoi zile ca ai facut bataturi de la vioara.nu stiu.nu stiu ce trebuie facut. te doare capu. te scartie zgomotu marog. sper sa gasesti ceva.bye:*::*
Junseng întreabă: