Nu prea esti inconjurat de persoane afective, in jurul carora sa te simti in siguranta si in care poti avea incredere.Ori corpul trece printr-o transformare care se manifesta prin nervozitate, sau probleme medicale, etc.sunt infinite cauzele.Sursa doar tu o poti gasi, uitate in jur de 2 ori si vezi ce te supara, iar apoi incearca sa schimbi pe cat posibil comportamentul, caci pe viitor vei avea doar de pierdut.
Salut. eu cred ca la tine ceva s-a intamplat, poate nu serios dar oricum, ceva tea suparat sau tea inervat iar tu acum te razbuni pe cei din jur, ori incerci sa te razbuni... tot ce trebuie e sa te calmezi, sa te linistesti.aceasta perioada o sati treaca dar poate reveni oricind
Eu chiar vreau sa ma razbun pe cineva si nu o sa ma calmez, nu o sa am pace pana nu il distrug cu mana mea!
Da, stiu. asa probleme am si eu uneori. atunci ma razbun nu pe unu dar pe toti, apoi imi pare rau.LAsa o sa-ti treaca, cu siguranta
Pentru ca nu te simti in largul tau, poate nu-l suferi pe copil, poate esti nervos si vrei sa te descarci, poate ai ceva pe suflet...
Poate treci printr-o perioada mai grea..stai linistit nu se intampla nimic o sa vezi