Poate treci printr-o perioada mai grea..stai linistit nu se intampla nimic o sa vezi
Salut. eu cred ca la tine ceva s-a intamplat, poate nu serios dar oricum, ceva tea suparat sau tea inervat iar tu acum te razbuni pe cei din jur, ori incerci sa te razbuni... tot ce trebuie e sa te calmezi, sa te linistesti.aceasta perioada o sati treaca dar poate reveni oricind
Eu chiar vreau sa ma razbun pe cineva si nu o sa ma calmez, nu o sa am pace pana nu il distrug cu mana mea!
Nu prea esti inconjurat de persoane afective, in jurul carora sa te simti in siguranta si in care poti avea incredere.Ori corpul trece printr-o transformare care se manifesta prin nervozitate, sau probleme medicale, etc.sunt infinite cauzele.Sursa doar tu o poti gasi, uitate in jur de 2 ori si vezi ce te supara, iar apoi incearca sa schimbi pe cat posibil comportamentul, caci pe viitor vei avea doar de pierdut.
Da, stiu. asa probleme am si eu uneori. atunci ma razbun nu pe unu dar pe toti, apoi imi pare rau.LAsa o sa-ti treaca, cu siguranta
Pentru ca nu te simti in largul tau, poate nu-l suferi pe copil, poate esti nervos si vrei sa te descarci, poate ai ceva pe suflet...