Daca ai impresia ca iti faci rau si asa se rezolva problemele sau nu mai simti durere te inseli.
La 19 ani lucram deja de un an (cu carte de munca, fara am mai lucrat si ca minor), gandeste-te sa te angajezi si sa pleci singur intr-o chirie, libertatea e dulce, e foarte fain cand tu inchizi si deschizi cand vrei, cand vi la ce ora vrei si faci ce vrei, nu stii ce pierzi, tu vrei sa renunti doar pentru problemele de moment.
La majoritatea nu se intampla nimic, doar le vomiti, dar depinde de cate pastile inghiti si de natura lor.
Tu nu ai nici un adult in casa, ca sa te supravegheze?
Ba sunt adulți în casă ( nu le pasă) am 19 ani, n-am întrebat degeaba
Ma indoiesc ca ai 19 ani, dupca cum gandesti, ca un copilas de 5 ani.
Crede-mă, chiar n-ai de unde să știi prin ce trec și de ce mă gândesc la chestii de genul...
Dupa cum te exprimi nici nu faci sens...
Cred ca intrebarea nu prea are sens daca adaugi partea cu "orice tip de pastile". Daca iei un pumn de suplimente de calciu si ginko biloba, nimic, maxim diaree. Daca iei un pumn de antibiotice fara indrumarea unui doctor, ne-a parut bine sa te cunoastem
Deci nu, nu exista un raspuns care sa fie valabil pentru toate tipurile de pastile.
Depinde, de la unele mori in câteva ore, de la altele doar leșini sau ți se face rău si vomiți și trebuie de urgență la spital sa îți facă spălături stomacale. Sper ca nu îți trece prin cap sa faci vreo prostie de genul.
Pastilele nu se iau după ureche și nici din plăcere fără să avem o problemă reală.
Dacă bei mai multe pastile aceste fiind pentru lucruri diferite și tu nu ai nimic și le consumi așa după ureche, riști să îți pui propria viață în pericol.
Sunt conștientă că îmi pun viața în pericol
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: