| Suntanna a întrebat:

Ce se întâmplă dacă bei mai multe pastile deodată? (Orice tip de pastile)

17 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Doamne Dumnezeule ferește să nu faci așa ceva Niciodată ce ai pățit? Ești bine?

| Madaxo97 a răspuns:

Depinde, de la unele mori in câteva ore, de la altele doar leșini sau ți se face rău si vomiți și trebuie de urgență la spital sa îți facă spălături stomacale. Sper ca nu îți trece prin cap sa faci vreo prostie de genul.

| Violleta2022 a răspuns:

La majoritatea nu se intampla nimic, doar le vomiti, dar depinde de cate pastile inghiti si de natura lor.

Tu nu ai nici un adult in casa, ca sa te supravegheze?

| mODIN a răspuns:

Cred ca intrebarea nu prea are sens daca adaugi partea cu "orice tip de pastile". Daca iei un pumn de suplimente de calciu si ginko biloba, nimic, maxim diaree. Daca iei un pumn de antibiotice fara indrumarea unui doctor, ne-a parut bine sa te cunoastem rolling on the floor

Deci nu, nu exista un raspuns care sa fie valabil pentru toate tipurile de pastile.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pastilele nu se iau după ureche și nici din plăcere fără să avem o problemă reală.
Dacă bei mai multe pastile aceste fiind pentru lucruri diferite și tu nu ai nimic și le consumi așa după ureche, riști să îți pui propria viață în pericol.

| Suntanna explică (pentru Violleta2022):

Ba sunt adulți în casă ( nu le pasă) am 19 ani, n-am întrebat degeaba

| Suntanna explică (pentru mODIN):

Fix la antibiotice m-am referit, mersi de informație?

| Suntanna explică (pentru Alexia999997777777777777):

Sunt conștientă că îmi pun viața în pericol

| Suntanna explică (pentru Madaxo97):

Până acum mi s-a întâmplat. doar să vomit, acum să vedem

| Suntanna explică (pentru 1onur):

Sunt ok...

| 1onur a răspuns (pentru Suntanna):

Dece îți pui viața în pericol? Nu vezi unde duce drumul ăla? Îți faci rău cu mâna ta de ce? Pentru ce? Merită să-ți faci atâta rău să-ți pierzi sănătatea Pentru ce?

| Madaxo97 a răspuns (pentru Suntanna):

Te rog să nu faci o prostie sa îți pui in pericol viața, faci o mare greșeală, sună urgent la ambulanță dacă ai luat pastile mai multe, baga degetele pe gât si încearcă sa vomiți.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Suntanna):

Ma indoiesc ca ai 19 ani, dupca cum gandesti, ca un copilas de 5 ani.

| Suntanna explică (pentru Violleta2022):

Crede-mă, chiar n-ai de unde să știi prin ce trec și de ce mă gândesc la chestii de genul...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Suntanna):

Dupa cum te exprimi nici nu faci sens...

| Ciumpi35 a răspuns:

Secretu e mini marțieni

| MarianWLF a răspuns:

Daca ai impresia ca iti faci rau si asa se rezolva problemele sau nu mai simti durere te inseli.
La 19 ani lucram deja de un an (cu carte de munca, fara am mai lucrat si ca minor), gandeste-te sa te angajezi si sa pleci singur intr-o chirie, libertatea e dulce, e foarte fain cand tu inchizi si deschizi cand vrei, cand vi la ce ora vrei si faci ce vrei, nu stii ce pierzi, tu vrei sa renunti doar pentru problemele de moment.

Întrebări similare