| AnonimMM678 a întrebat:

Ce se intampla daca ma lasa corigenta la o materie pe semestrul asta?
De cand a inceput anul scolar am fost 1 singura data la Educatie fizica, iar proful a facut misto de mine imitanduma cum fug, oare o sa ma lase corigenta, ce sa fac ca sa nu ma lase e un prof rau si intepat, sunt clasa a 11-a si sunt fata, ai mei m-ar omora daca ar afla ca raman corigenta la o materie

4 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Cel mai bine vorbești cu ei și le spui ce s-a întămplat. Aveai 2 soluții după ce a făcut mișto de tine:
1. Le spuneai părinților de atunci
2. Zâmbeai și o înghițeai
Eu am făcut-o pe a doua de mai multe ori și crede-mă că e mai bine așa câteodată. Decât să arăți că te afectează mai bine îi zâmbești în față și îi arăți că nu te interesează.

În cazul tău ori vorbești cu părinții ori vorbești cu dirigintele/diriginta și încerci să o rezolvi fără să afle părinții.

| NAT0 a răspuns:

Ceri 15 lei acasă și te duci la magazin și cumperi o cutie de cafea și o cutie de bomboane. Mergi la medicul de familie și îi dai cadoul și îi ceri o scutire că ai avut rotula de la genunchi deplasată și că trebuie să fii scutită de la sport din vara 2016 până în 2017 până își revine rotula înapoi. E puțin deplasată 2 cm și d-aia nu poți alerga. Acum poți să alergi că am intrat în 2017 și poți să-i duci scutirea care te-a scutit în timpul ăsta și poți să-ți dai probele liniștită pentru care să-ți pună notele.

| Miss25JK a răspuns:

Eu nu cred ca poti ramane corigenta la o materie atat de nefolositoare si de nula precum educatia fizica in liceu, te duci la un cardiolog ii dai un ban in plic si ii ceri o scutire. sa nu aud altii cum comenteaza ca niciun medic nu da scutire aiurea, ca da. Medicii sunt printre primii care accepta si cer bacsisuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Miss25JK):

La mine in oras, un doctor e renumit pentru ca da scutiri aiurea, cei de la cabinetul scolar refuza sa mai vizeze scutirile date de el. laughing