Poti deveni foarte apatica sau agitata,ametita,incoerenta,deoarece organismul nu are timp sa-si incarce bateriile,prin odihna,mai ales cea din timpul noptii. Ochii te pot ustura, mintea poate sa-ti joace feste, sa te doara muschii, metabolismul sa fie dat peste cap, etc.Depinde si cum si cat te hranesti, deoarece poti sa ai si inapetenta, poti sa nu-ti hidratezi organismul indeajuns.
Ai un "motiv"de nu poti dormi?
Ies afara 3 ore nopatea 4 si ...nopatea insemnand dupa 12 si intru dupa in casa
Raspunsul deja este incoerent!
Ce motiv ai de nu dormi? De ce iesi afara noapte, la plimbare?
In 3 zile nu o sa se intample nimic, dar daca continui sa faci asta vei incepe sa slabesti si sa devii depresiva
Sa te distrezi, nu este rau.Dar sa stii cand anume si cat timp!
Somnul de noapte, nu-l poti inlocui cu somnul de pranz! Cel de pranz, poate ajuta organismul sa-si revina mai repede dupa un efort de orice natura ar fi.Metabolismul corpului, este in asa fel programat, incat, odihna de 7-8 ore noaptea, poate sa tin organismul in parametri normali.
Noaptea, dupa oraele 22, incepe sa se faca "arderile" a ceea ce ai consumat in ziua respectiva, in asa fel incat organismul sa-si ia toate vitaminele, mineralele.Organele,care au functionat ziua la "foc rapid", acum se pot relaxa, odihni, ca sa functioneze in ziua urmatoare cum trebuie.
Acum depinde de fiecare persoana cat de antrenata este sa doarma sau sa nu doarma.
Nici eu nu am dormit o vreme si aveam o senzatie ca nu eram eu sau nu puteam sa ma controlez si faceam lucruri un pic aiurea. Era ca o senzatie ca si cum as fi baut.
fantasyworld1314 întreabă: