| Darius62929 a întrebat:

Ce se poate întâmpla daca fumezi / vapezi sub vârsta de 18 ani?

4 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Păi indiferent la ce vârstă începi să fumezi tot felul de otrăvuri, și tot felul de vampe cu arome cancerigene tot o să-ți afecteze viața! Sănătatea! Nu ai nicio "scăpare" de ele o dată ce ai început să fumezi orice!

Doamne Dumnezeule ferește! Poți face cancer la plămâni de la vârsta extrem de tânăr pe care o ai, poți să rămâi fără dinți, respirația grav mirositoare!, îți afectează creierul devi nervos din absolut nimic! Dacă nu vei mai fuma! îți bați joc de munca ta o Să-ți cheltuiești jumătate din salariul pe care o să-l ai numai pe țigări, îți afectează ficatul grav de tot! îți afectează creierul! Nu ai nimic absolut nimic de "câștigat" dacă te apuci de prostile alea pline de cancer!

Stai departe de prostile alea dacă chiar îți pasă cu Adevărat de viața ta și Sănătatea ta nu fuma niciodată în viata ta! Eu nu am fumat în viața mea dar am avut părinți fumători înrăiți! un carton de țigări era făcut praf! în 2 săptămâni și de la fumatul de țigări se certau mereu! din nimic toată!

| Darius62929 explică (pentru 1RealSoul):

Cam exagerezi, Adv e că am fumat de la vârsta de 6-7 și nu am inca nimic, asta e frate tu crezi ce vrei, eu cred ce vreau.

| DenDenX a răspuns:

Ce pot să-ți spun este că:

Fie că fumezi vale, țigari normale sau electronice.

Mai devreme sau mai târziu tot o sa pățești ceva, întrlegi?

Vezi atâtea reclame sau din câte știu dacă nu mă însel apar poze sau informații și pe pachetele de țigări,, Fumatul dăunează"

Am văzut mai jos că ai comentat ceva legat de nu știu ce ani.că ai fumat la 6-7ani

Pai stii cum stau lucrurile?

Daca te ai apucat la 6-7 nu spune nimeni că vei plati ceva la vârsta de 18, dar tu trebuie sa te gândești pe termen lung. poate la 30patesti ceva grav și atunci chiar e problema.

Oamenii nu înteleg asta:

Fumezi la 18 ani..atunci ai un nivel ridicat de forțe ca sa zic așa dar cu cât înaintezi în vârstă scade imunitatea și te trezești că ai vreo boala

| codrincox a răspuns:

Aaahh... Mori?