Inscriete in proiecte extrascolare unde sa comunici cel mai bine iti infrangi timiditate comunciand iesind in lume ca nu te musca nimeni uita-te in jur sunt atatia care gresesc si nu patesc nimic tu de ce ai pati? succes
Urmareste Gossip Girl serios. chiar sunt tupeiste fetele de acolo si fa exercitii in fata oglinzii. Gandeste-te ca vorbesti de exemplu cu un baiat si mai gandeste-te ca nu pierzi nimic daca iti exprimi punctul de vedere, nu fi timida, spune ce ai de zis tot timpul. fara sa-ti pese ce vor zice ceilalti
Decii..Si eu am fost asa si am reusit sa trec peste asta cu ajutorul pietenilor. Pierzi multe daca esti timida, apoi v-ei regreta peste un timp ca esti asa.
De exemplu:Baiatul de care iti place este in ultimul an si tu ai vrea sa-i spui ce simti dar esti prea timida sa ii spui. Apoi vei regreta ca nu ai facut asta!
Desprinde-te! Fa un lucru de care iti este frica si tine-le piept persoanelor de care iti este frica!
Aper ca te-am ajutat!Pupici!:*:*:*
Imi pare rau ca am scris gresit, dar sunt pe telefon si e cam aiurea tastatura asta. Crede-ma, stiu sa scriu foarte bine!
Barbie55 întreabă: