| lolicaa a întrebat:

Ce spui la psiholog? Exempleee pls :*

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi-ar place daca m-ar ajuta cu aceasta intrebare daca sunt psihologi de meserie: Cum pot sa ma impac cu sufletul meu traind singur toata viata? Pe o parte sufar dar pe cealalta parte ma bucur de viitorul pe care o sa-l am pe plan profesional.

| Simσηαღ a răspuns:

La psiholog nu spui,la psiholog vorbesti,porti o discutie cu cel din fata,impartasesti momente grele peste care nu poti trece din viata ta sau ce te deranjeaza,te descarci printr'un singur cuvant, plangi daca vrei e un semn bun ca regreti, si cel mai important trebuie sa stii ca asculti si sa iti indrepti caracterul cu ajutorul sfaturilor date de psiholog.

| Simσηαღ a răspuns (pentru mgtow):

Buna,dupa parerea mea nu exista psiholog de meserie decat in documente, pana si o femeie invarsta poate fi un foarte bun psiholog pentru o anumita persoana, numai ca ii relateaza lucruri intr'un mod putin mai diferit.In ceea ce priveste singuratatea este un lucru bun te poti autoevalua si cu toate ca esti singur sufletul iubeste tot ce ii iese in cale fara sa vrea, trebuie doar sa crezi in rpopriile tale forte si propriul destin asa cum faci cu meseria pe care o practici (careia presupun ca ii esti destul de devotat.Acum depinde si de ce esti singur probabil ai unele defecte pe care lumea nu le accepta, dar poate altii mai putini si mai greu e cunoscut vad defectele tale ca pe cele mai frumoase calitati. Timpul are grija de toate.

| mgtow a răspuns (pentru Simσηαღ):

Nu am nici-o problema de sanatate, sunt sanatos tun. Anul viitor dupa ce fac scoala de soferi ma bag in domeniul acesta ca sofer profesionist, dar nu mai am sperante sa iubesc chiar daca e greu de suportat asa stiu ca nu sunt inselat si pe langa ceea ce zic gandeste-te cum te-ai simti tu daca un baiat a avut multe relatii sexuale cu fete apoi vine la tine nu ti-ar placea nu? Doare si eu nu accept pe cineva in acel hal, m-as simti ca un caine in lesa la un nivel inferior.

Inseamna ca iti lipseste increderea in cei din jur, gandeste'te poate ai avut un trecut plin de intamplari in care oamenii te'au tradat sau chiar persoana iubita.Trebuie doar sa ai rabdare si sa stii sa faci diferenta intre o fata care stie sa iubeasca si o fata care doar vrea sa fie iubita. Iubirea vine cand nici nu te astepti degeaba o cautam, in zadar.Nu trebuie sa generalizezi lucrurile in sensul ca o fata inseala te inseala toate, e ca si cum ai spune ca un sofer conduce beat atunci toti conduc beti (ca tot ai amintit de scoala de soferi). Esti om, ai suflet nu se stie niciodata ce iti va placea si ce nu!

Pai eu stiu ce imi place, si nu ma dau batut pentru ca voi ajunge acolo unde imi propun si sufletul sa ceara ce vrea ca nu il satisfac deloc.

Il vei satisface fara sa vreii.

Asa spui tu dar nu va fi cum zici, oricum mersi de sprijin.

Întrebări similare