Nu ai inteles ce am vrut sa zic si nici eu nu am folosit exprimarea cea mai buna, ma refeream la faptul ca la muzica epica nu auzi acele zgarieturi si sunetele de butoane de la minutul 11, e o muzica destul de uniforma in care punctul culminat e reprezentat de o scadere si de o urcare a melodiei sau in unele cazuri de o voce foarte inalta, pe cand aici la muzica epica sau mai adugat acele sunete cum ar fi la 17:09.Cum la rock-ul hibrid, pe langa rock mai exista si parti de rap, dance sau ce o mai fi asa aici autorul ca sa iasa din tiparul muzici clasice a adugat ceva in plus. Sper ca ai inteles ce vreau sa spun.
DA ai dreptate e muzica epica remixata daca pot spune asa, nu am ascultat-o pana la capat ci doar fragmente si la minutul 10-11 deja e editata, eu nu am auzit la TSFH, Audio Machine sau Apocalyptica sunete de genu.
Remixata? o_O. Pai daca era remixata, autorii anime-ului ar fi trebuit sa plateasca o taxa compozitorilor melodiei iar Bleach a explicat ca toate soundtrackurile sunt compuse de un autor ( nu mai stiu cum il chema ) deci nimic nu e remix la ceva.