In primul rand tie daca iti place cum arati cu mustata nu trebuie sa-l razi, dar poti cere si o parere de la apropiatii tai.
Radeo, oricum o vei rade toata viata ce mai conteaza cateva luni in plus sau in minus
Uita-te la avatarul lui evenso... Poate te inspira! Si mie, personal, baietii cu mustata mi se par grotesti... Yack, le urasc
Eu o am ca un adolescent.Stai linistita ca nu o am ca Dinu Gheorghe sau altii, nu e paroasa si groasa.Deabia se vede.Ca la un adolescent de 18 ani.
Chiar daca ii place lui maicata, sa stii ca fetele vor crede ca esti un baiat neingrijit daca ai musta. deci da-o jos.
Ti-am zis mustata e ok, ma refer ca nu iese in evidenta si nu se vede de la departare, nu e scarboasa nu nimic.E normala ca la un balaur de 15-18 ani
"...nu e scarboasa nu nimic."
Mai bine i-ai arăta o poză.
Dacă vrei părerea mea, Alin, cred că ţi-ar sta mai bine fără mustaţă. Nu mi se pare că te avantajează.
Dar este strict problema ta ce faci cu ea; este corpul tău.
Noname,inteleg ca crezi ca sunt oribil dar nici chiar asa, nu ma mai face sa ma simt prost, nu arat totusi ca Gogaie ala cu toate fetele sa apeleze la mine deci fii si tu mai discreta te rog De ce tot faci referire la poza de parca inpoza aia ar fi fost dracul in persoana.Ma simt prost
Tu ai spus-o, nu eu.
Cred că acum vorbesc complexele din tine.
Inteleg ca sunt oribil dupa tine, dar nu trebuie sa o zici in fata. Vrei sa ne certam?
Daca esti baiat eu spun sa ti-o razi deoarece cand o sa saruti o fata nu o sa fie tocmai bine... sau daca iti place poti sa o lasi
anonim_4396 întreabă: