| msonegirl a întrebat:

Ce status ai?

Care este citatul, statusul tau preferat?

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

La status am o chestie care m-a impresionat dintr-o carte citita"dragostea care ma fascineaza este cea care nu oboseste sa repete"fa-mi mai rau, fa-mi mereu mai rau"smug".
Si mai am cate tot din carti luate:" *Nu au fost zile in care l-ai crezut al tau? *Nu se nascuse in tine un vis? *Ai auzit un cuvant de dragoste? *Sperai, nu-i asa, sperai? *Ea ti l-a luatstraight face." sau imi mai pun ca status ceav de genul "Will you still love me tomorrow?","Don't you cry tonight. still love you baby","Oh baby... take me high". Am o hiperbola de statusuri si de astfel de idei acre impresioneazawinking.

Bafta.

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Hai spune-mi de ce nu mai dormi serile/De ce ai puterea sa-ti indeplinesti visele.Cu dedicatieblushing
Esti roman mai si uneori doare al dracu/Ca nu te regasesti in Creanga ci in Nimeni Altu`

| Firefly a răspuns:

Statusul meu preferat:
-OMG! I dreamed about you last night!
-Really?
-Yeah, you died.

| beautifulkiss a răspuns:

Buna statusul meu este acesta:CE ESTE PUMNUL? pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI? laughingsi acesta este si statusul meu preferatbig grin

| RoRoxana a răspuns:

STs mew prf: "TaTi Si'a dOriTh BaiaThee hee
Dumnezeu FaTha i'a daT
Oo Fatha cu SanGe Recee'...
Nici un BaiaT Nu Oo inTrecee' love struck! "

| Alina0491 a răspuns:

Imi place citatul acesta : " traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima " :d

| Adryana a răspuns:

De obicei imi pun versuri din melodii. De exemplu :"Can't blame you for thinking That you never really knew me at all" sau citate din carti :"You are the fitst thought in my mind when I wake up and the last thing I think about when I go to sleep."

| Loryoficial a răspuns:

Statusul meu preferat : DND, BRB, AFK. cam atatbig grin

| StăpânulLuiIsusHristos a răspuns:

Nu imi pun statusuri
Unii/unele ma enerveaza ca isi schimba statusul iar eu cand vreau sa fac ceva ma deranjeaza deci cel mai bine e sa nu intru pe mess sau sa stau pe invizibil sau pe facebook.
Salut!

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Pai acum nu am nimic la status...
Stausul meu preferat e:"Nu te lasa invins de rau, dar nici cuprins de bine.Nici tu nu te cunosti, candva vei fi surprins de tine!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Njur hgeru ghrej hyurf gtruw hyetruit4 g utey8 hyuh te573 647uy4f2 4yjg24 3j4gf5f53 5hjmdfsc n h trmhg the bau bau SPER CA AI INTELES?!