| Ali55 a întrebat:

Ce stiti nou despre Justin Bieber? cum va pare noul videoclip 'Baby'? credeti ca fata din videoclip e noua lui prietena?

Răspuns Câştigător
| octavianpas a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său, My World, a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.
[modifică] Viata şi cariera

Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.

153 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e prietena lui ...pritena lui e o actrita cu numele de paige hurd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca fata di videoclip e noua prietena a lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, stiti ce, mie mie se pare prea cool justin pentru o tipa ca ea si nu este iubita lui. A spus ca daca ar avea o iubita ar vrea sa fie desteapta sa nu se macheze mult sa fie cat mai naturala si sa aiba un zambet frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, el a marturisit ca ii place beyance si fata din videoclip nu e beyance

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fata aia dein melodia baby este iubita lui si o pot dovadi doar intre pe id nicoleta_adelina2010 si vei vedea dovezile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu evidenet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nume album:
Ce nu_i place lui JUSTIN BIEBER
Descriere album: UNGHIILE PREA MARI

,, Nu`mi plac fetele cu unghii prea mari.Arata mult prea fake si par ca niste vrajitoare. Brrrr.".

MACHIAJ STRIDENT

" Atunci cand vad o fata ma uit prima oara daca e machiata sau nu strident.Nu`mi plac cele care folosesc rujul sau fardurile prea stridente, nu sunt deloc simpatice."

BARFELE

"Niciodata nu mi-au placut barfele sau oamenii care barfesc. Mi se pare aiurea sa duci vorba de colo`colo si sa se mai si inventeze pe seama cunoscutilor."

UGG-URILE

"Astfel de cizme nu mi se par tocmai cool. desi se poarta."

STILUL DE IMBRACAMINTE, MASCULIN

"Nu`mi plac fetele care poarta haine de baieti sau acei blugi largi pe care ii poarta de multe ori adolescentii."

CLUBURILE

"Desi imi place muzica foarte mult, chiar nu sunt genul de baiat care sa se dea in vant dupa mersul in cluburi. Prea mult fum si galagie pe acolo. Prefer o seara linistita cu prietena mea..."

DEZORDINEA

"Imi place ca in camera mea sa fie ordine si curatenie, de aceea nu las mizerie.Nu suport sa las camera dezordonata si sa nu stiu unde sa gasesc un anume lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii prietena lui aia din videoclip! nu tot timpul daca apare o fata in videoclip compus de un baiat trebuie sa fie si impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... din cate am citit pe fata din clip o cheama justin sau jasmin nu stiu sigur. dar da el a fost indragostit de ea.credsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, asa cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ea iubi lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber ii nascut pe 1 martie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu eu sunt sotia lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nascut pe 1 martie nu pe 14

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu si daca se pare ca e sigur e pentru publicitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, e o prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu sunt prea mare fana a lui... dar macar eu vb cu el in fiecare zi ca am al lui idwinking... asa ca dragele mele gutza sau astea manelistele nu zic ca nici eu nu ascult maneledar sunteti sresante raw de totwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca fata din videoclipul,, BABY,, este noua prietena a lui justin bieber ci fata din videoclipul,, NEVER LET YOU GO,, cred ca este prietena lui justin bieber!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai deci fata din acel videoclip nu e prietena lui e prea urata si plus de asta justin bieber nu are prietena deocamdata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu imi spuneai sa ma ut la fotografiile alea x(...

ca acum' m-am enervath x(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu absolut nimica de ea dar as dori sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este dragut dar cred ca el are multe fete...cu drag alina din romania16ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne nu cred ca ar putea fii noua lui prietena pe hi5 zice ca el n uvrea o prietena, nu mai fiti asa de obsedate de ell!