| Ali55 a întrebat:

Ce stiti nou despre Justin Bieber? cum va pare noul videoclip 'Baby'? credeti ca fata din videoclip e noua lui prietena?

Răspuns Câştigător
| octavianpas a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său, My World, a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.
[modifică] Viata şi cariera

Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.

153 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta da si daca vrei sa vezi noul videoclip cu baby iata un site unde il poti asculta online http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e sper sa iti placa, mie imi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer este super J. B :X
Si totusi eu ascuult toate genurile de muzica! Si manele chiar! Care e problema cuiva daca cineva asculta manele.sau rock? E tot gen muzical si de aia suntem intr-o tsara cu regim democratic! Avem voie sa ascultam ce ne face sa ne simtim bine.Fiecare cu gusurile lui! Asa ca nu va mai luati toti de manelisti... sincer... nu se merita cearta asta!
Si in legatura cu Justin am vazu poze cu noua sa iubita! Sunt niste scumpi:X!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I love you justin! i love beaber! i love justin beaber!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu despre noua lui iubita ca era chiar in trupa lui de dansatori; da eu cred ca fata din videoclip e noua lui iubita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nascut pe 14 martie ci pe 1 martie. Daca nu ma credeti uitati-va pe wikipedia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca are limuzina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cea mai prosta melodie.tot michael jackson.la puteree.nu toti prapaditii.sa se ia de mana.cu florin cercel.alt dobitoc.deci justin bieber este un sarlatan.pe desupra si gay...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la incepu nu eu placut de Justin, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa liliko. JBD are prietena si e fata aia din videoclipul baby.asa ca sa stii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vidioclipul lui justin drew bieber e super dar despre prietena mia mii tot una...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E frumos tare si vreau sa stiti ca sora mea a dat mana in mana cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nebunilor guta chiar sa insoara cu blonda are 26 de ani anamarialaughing si guta are 41 de ani rolling on the floor) la la luavar pla in gatlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu st dc este dar vreau sa st cum o cheama
ma ajuta cineva plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Averea lui Justin Bieber este estimata la 2. 4 milioane de dolari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin nu este nascut pe 14 martie este pe 1 martie si aceea este jasmine villegas si au fost impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber ...este cu Selena Gomez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca ea ea prietena luitonguelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cine iubeste justin bieber?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate sunteti proaste pentru ca fata aia de care vb voi din videoclipul 'Baby' este selena gomez si sa stiti ca s-au indragostit dupa videoclip dar ceva timp mai tarziu a aparut o cearta intre ei si s-au despartit!:-p nici una nu stiti nimic

| TeoTudor a răspuns:

Deocamdata nu stiu nimica despre justin cea ce stiu este ca ador din toata inima melodia lui baby si imi place de fata din videoclip :X:X:X daca stie cineva idu ei de mess sa ma contacteze

| TeoTudor a răspuns:

Te besk fata din justi bieber :X:X:X:X

| Ivanna a răspuns:

Nu sunt înebunită după Justin. şi cred că fanele lui o să zică:''o vai de mine dragă lui aia nu-i place de Justin.''Mai bine ascultaţi Guţă. şi nu, nu sunt fana nici a lui guţă...straight face

| sami a răspuns:

Eu

| ♥ JB ♥ a răspuns:

Intrati pe http://photobucket.com/ si scrieti la search images - justin bieber is kissing a girl si arata vreo 2 fotografii cand se saruta cu fata din videoclipul "Baby"

| anonimx a răspuns:

Justin Bieber woowlove struck. imi place de elwinking

| mirelalulu a răspuns:

Ooo justin, justin, te iubesc, I love you, mai dati-o in colo de treaba sunteti prea obsedate si sa stiti ca nu ii plac romancele dăăăă.

| ediedi_3390 a răspuns:

E super!