Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său, My World, a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.
[modifică] Viata şi cariera
Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.
Cu siguranta da si daca vrei sa vezi noul videoclip cu baby iata un site unde il poti asculta online http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e sper sa iti placa, mie imi place
Sincer este super J. B :X
Si totusi eu ascuult toate genurile de muzica! Si manele chiar! Care e problema cuiva daca cineva asculta manele.sau rock? E tot gen muzical si de aia suntem intr-o tsara cu regim democratic! Avem voie sa ascultam ce ne face sa ne simtim bine.Fiecare cu gusurile lui! Asa ca nu va mai luati toti de manelisti... sincer... nu se merita cearta asta!
Si in legatura cu Justin am vazu poze cu noua sa iubita! Sunt niste scumpi:X!
Deocamdata nu stiu nimica despre justin cea ce stiu este ca ador din toata inima melodia lui baby si imi place de fata din videoclip :X:X:X daca stie cineva idu ei de mess sa ma contacteze
Nu sunt înebunită după Justin. şi cred că fanele lui o să zică:''o vai de mine dragă lui aia nu-i place de Justin.''Mai bine ascultaţi Guţă. şi nu, nu sunt fana nici a lui guţă...
Intrati pe http://photobucket.com/ si scrieti la search images - justin bieber is kissing a girl si arata vreo 2 fotografii cand se saruta cu fata din videoclipul "Baby"
Ooo justin, justin, te iubesc, I love you, mai dati-o in colo de treaba sunteti prea obsedate si sa stiti ca nu ii plac romancele dăăăă.