Indrazneata,draguta,rautacioasa,sentimentala,nesimtita,orgolioasa,geloasa,lenesa,obsedata de anumite lucruri.
Sa fi rea si nesimtita si orgoliasa nu-i bine dar restul sunt ok
Si tu trebuie sa iti stii trasaturile
Nu ma pot lua dupa mine
Ok atunci ia-te dupa altii
Si eu cam le am
*cam*
Sau mai bine zis le am
Nu este trist mai bine decat sa vorbesti de nu te mai opresti
Frumos asta si trebuie
Bine ca te urasti inseamna ca unele lucruri nu le faci bine si vrei sa faci bine
Atunci de ce ți-ai ales acest nickname?
De ce sa nu mi-l aleg ca este numele meu?
Nu stiu daca e de bine acest lucru, dar oricum aceasta calitate spune totul despre mine.
Oricum e parerea ta nu ma bag
Pentru ca asa imi spune un prieten, si cind am scris chiar nu stiam ce nickname sa pun, mi-am adus aminte de el si am zis de ce nu?!
Eu nu am nici o problema daca comentezi.
Nu este o problema ca este fain nickname-ul
Ah, okay. Mă gândeam doar la aceste două cuvinte, „sufletistă" și „obiectivă" care sunt opuse, de aceea te-am întrebat.
Nu stiu ce sa spun
Uneori ma caracterizeaza altii,eu nu ma prea caracterizez,insa din spusele lor reies cam aceste trasaturi de caracter:
Iubesti enorm de mult animalele,greu de intimidat, luptatoare, o fire foarte matura, fac tot ce pot sa fie mereu bine pentru altii, dupa acea ma gandesc si la mine
Bine ca esti vorbit de bine
Nu-i prea fain sa fii retrasa
Atunci " pfui, ce bine* ".
Schimba-ti viata
Stiu,eram ironic.
Sper sa o schimb in bine,dar ma gandesc ca n-am ambitie/putere/vointa necesara.
Am si trasaturi de caracter pozitive,cateva,stai calm.
In trecut eram destul de ok,aveam un caracter frumos, s-au cam stricat lucrurile intre timp.
Cel putin toata copilaria am fost OK chiar altruist, serios, muncitor(la scoala)dar in adolescenta cam s-a rupt filmul. odata cu regretele si dezamagirile.
In fine, detalii personale.
Si eu eram altfel inainte acum m-am schimbat si sper sa reusesc in bine dar mai vin si framantari si alte lucruri